shop.musicserver.cz

Vyhrajte 5 x CD U2 The Best Of 1990 - 2000 / 5 x CD ROXETTE The Ballad Hits / 5 x CD 2M Poprvé / 6 x CD + 6 x 2 vstupenky na VELKOU MUZIKÁLOVOU SHOW / 3 x CD + 3 x 2 vstupenky na CHRISE REU / 3 x vstup na OVER 3 + CD / 5 x 2 vstup na HONEYPOT

Vydáno: 03.11.2002 20:00 v sekci Publicistika - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vítám všechny soutěžechtivé. Před nedávnem jsme zprovoznili novou službu - pokud chcete vždy v neděli večer dostat do své mailové schránky informace o tom, co můžete daný týden na MusicServeru vyhrát, zaregistrujte se zde. Ale pokud jste přišli hlavně soutěžit, vzhůru do toho.

U2 - The Best Of 1990-2000
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Universal a vyhrát v ní můžete 5 x CD irské kapely U2 "The Best Of 1990 - 2000". Na desce, která vychází 4. listopadu, najdete kromě kupy známých hitů (mj. i "One" či "Beautiful Day") i dvě zbrusu nové skladby, včetně pilotního singlu "Electrical Storm". Nemeškejte, s velkou pravděpodobností se jedná o jeden z největších hitů tohoto podzimu...

Do kvízu o 5 x CD U2 "The Best Of 1990 - 2000" vstoupíte tady.

Roxette - The Ballad Hits
© facebook interpreta
Druhou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím EMI a týká se švédské dvojice Roxette. Ta počátkem listopadu, i přes operaci nádoru zpěvačky Marie Fredriksson, vydává výběr těch nejlepších balad s názvem "The Ballad Hits", na němž najdete i dvě nové písničky včetně pilotního singlu "A Thing About You". Vyhrát u nás samozřejmě můžete hned 5 kousků.

Do kvízu o 5 x CD Roxette "The Ballad Hits" vstoupíte tady.

2M - Poprvé
© facebook interpreta
Třetí soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím EMI a týkat se pravděpodobně bude především mladších návštěvníků (a návštěvnic) našeho serveru. Můžete v ní totiž vyhrát 5 x CD nového projektu 2M "Poprvé", který tvoří bývalý člen skupiny Lunetic Martin Kocián a zpěvačka Markéta Pokorná. Hudba je to samozřejmě poněkud diskotéková (produkce se ujal Mr.George, druhdy z Rapmasters), ale mladší ročníky může určitě potěšit.

Do kvízu o 5 x CD 2M "Poprvé" vstoupíte tady.

Velká muzikálová show
© Tospi Praha
Čtvrtou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s produkční společností TOSPI, která v pražském Paláci Žofín od pondělí 5. listopadu uvádí "Velkou muzikálovou show". Více o představeních se dozvíte tady, u nás můžete vyhrát 6 x CD "Velké muzikálové hity" a také šest dvojic vstupenek na toto představení pro různá data (od 17. do 27.11.). Příznivci muzikálů by si tuto šanci shlédnout ty největší muzikálové pecky určitě neměli nechat ujít.

Do kvízu o 6 x CD + 6 x 2 vstupenky na "Velkou muzikálovou show" vstoupíte tady.

Pátou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s agenturou Interkoncerts, která k nám pravidelně vozí na koncertní vystoupení velké zahraniční hvězdy. 15. listopadu tak v pražské T-Mobile Aréně vystoupí písničkář a na poslední desce "Stony Road" i bluesman Chris Rea. Ten na koncertě představí jak své nové album, tak určitě nezapomene zahrát i nějaké své starší hity. Vy u nás můžete vyhrát po třech dvojicích vstupenek a k tomu vždy i nové CD.

Do kvízu o 3 x CD + 3 x 2 vstupenky na Chrise Reu vstoupíte tady.

Šestou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s pražským klubem Roxy, který nedávno opět obnovil svůj provoz. 14. listopadu tam formace Over 3 pokřtí své debutové album "First Flight" a tři z vás budou moci být zadarmo u toho a navíc dostanou i zmiňované cédéčko. Více o kapele a koncertu se dozvíte tady.

Do kvízu o 3 x CD + vstup na křest Over 3 vstoupíte tady.

Sedmou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s agenturou Wax, která spolu s Beeswax a Coast Of Bohemia rozjela několikatýdenní festival nazvaný Instinktive Beat. Vy u nás můžete vyhrát 5 x 2 volné vstupy na party Honeypot Special, který se bude konat v pátek 15. listopadu v prostoru Abaton v Praze. Hlavní hvězdou bude Josh Wink, kromě něj vystoupí třeba i DJka Ladida, zahrají i houseoví Luger a brněnská Lucca. Více se dozvíte na webu festivalu.

Do kvízu o 5 x 2 volné vstupy na Honeypot Special vstoupíte tady.

Soutěže na propagačních webech:

V současné době můžete na MusicServeru soutěžit na čtyřech propagačních webech:

U2 - "The Best Of 1990 - 2000" (u2.musicserver.cz) - CD + tričko
Coldplay - "A Rush Of Blood To The Head" (coldplay.musicserver.cz) - CD
Bon Jovi - "Bounce" (bonjovi.musicserver.cz) - CD
Manu Chao - "Radio Bemba Sound System" (manuchao.musicserver.cz) - tričko.

Na propagačních webech najdete vždy nejen informace o dané desce, ale také celé singly či videoklipy, tapety na vaši pracovní plochu, další zajímavosti, ale hlavně soutěže o CD a další ceny. Vstupy do soutěží najdete vždy přímo na promowebech.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (soutěže na promowebech, Chris Rea, Over 3 a Honeypot pět), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat. A pokud nezodpoví vše správně nikdo, budeme stejným systémem vybírat z těch, kdo odpověděl správně na 9 otázek nebo 8...

Výherci soutěží z minulého týdne: CD Vanessy-Mae vyhráli Jana Typoltová z Cítolib, Martina Zálešná z Plzně, Petra Thielová z Prahy, Ladislava Zvěřinová z Dřenice a Karel Holous z Brna. CD Shaggyho vyhráli Lukáš Bouma z Rumburka, Šárka Pečenková ze Straškova, Michaela Hergottová z Prahy, Kateřina Nová z Prahy a Martin Goga z Orlové. CD Petra Muka vyhráli Libuše Kubíková ze Samotišek u Olomouce, Radka Vrbová z Prahy, Martin Milný z Brna, Karel Řehoř z Prahy a Jan Hradil z Kladrub. Výherci vstupenek na Manic Street Preachers a Holmes Brothers budou vyrozuměni emailem.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

5 x CD "Platinová Helena" Heleny Vondráčkové / 5 x CD Davida Bowieho "The Best Of" / 5 x CD Whitney Houston "Just Whitney" / 3 x vstup + CD Taraf de Haidouks (11. - 17.11.)
5 x CD Hapky a Horáčka "Štěstí je krásná věc..." / 5 x CD Shanie Twain "Up" / 5 x CD Mersího "M" / 3 x vstup na EOST (18. - 24.11.)
5 x CD Kryštof "V siločarách" / 5 x CD Richarda Mullera "Retro" / 4 vstupenky na ostravský a pražský koncert Kryštof 5 x CD Santany "Shaman" (25.11. - 1.12.)
5 x nové CD Leoše Mareše / 4 vstupenky na plzeňský a brněnský koncert Kryštof / 5 x nové CD Toma Jonese / 5 x CD Holki "Vzpomínky zůstanou" (2. - 8.12.)
5 x nové CD Mariah Carey / 5 x CD Báry Basikové "Best Of" (9. - 15.12.)
5 x CD "Best Of" Eltona Johna (16.12. - 5.1.2003)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Cure - Alone 9/10
Audio: Čekání je u konce. Poslechněte si depresivní "Alone", první singl z novinky The Cure Kolik náznaků a lákání na nové album si museli fanoušci The Cure vyslechnout jen proto, aby se dočkali jednoho zklamání za druhým? Robert Smith několikrát tvrdil, že nahrávku téměř dokončili, na koncertech z ní hráli hned... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 15:30 v sekci Audio / Video | Audio
teepee -  Nová deska symbolizuje přerod
Rozhovory: teepee - Nová deska symbolizuje přerod Kapela teepee vydala v půlce září třetí album "Blue Moon Rising", na němž pokračuje ve spolupráci s britským producentem Tomem O. Marshem a berlínským labelem Springstoff. Proměnou v dospěláky se dvojice více otevřela a v písních... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Girl In Red, Nieve Ella, Forum Karlín, Praha, 23.9.2024
Naživo: Z nemocné Girl In Red v Praze fanynky omdlévaly Nepatří mezi nejlépe vokálně vybavené zpěvačky na světě a ani po poslechu jejích desek si nesednete na zadek z toho, jak skvělé songy složila. Girl In Red jako by podpořila svůj vlastní umělecký pseudonym tím, že sama bude... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 20:30 v sekci Naživo
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado Nálož hudebních novinek vede tentokrát roztančená Katy Perry, dlouho očekávaný návrat Nelly Furtado, německý DJ Purple Disco Machine, country star Keith Urban, comeback slaví Manu Chao, rockové příznivce potěší Nightwish, Seether,... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 16:30 v sekci Novinky | Nové desky
Wardruna - Himinndotter 8/10
Video: Wardruna s "Himinndotter", modlitbou k dceři nebes, oznamuje nové album Temní norští šamani Wardruna oznámili své šesté studiové album. Novinku nazvanou "Birna" můžeme očekávat v lednu příštího roku. Název, česky "Medvědice", napovídá tematické zaměření kolekce na hlubší poznání tohoto... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 35/2024 - od Nicka Cavea & The Bad Seeds přes Palaye Royale po Monkey Business (04.09.2024 12:00)
- Roxette budou opět rekapitulovat, tentokrát velkou sbírkou remixů (29.08.2024 14:39)
- Audio: David Guetta poslal nový singl U2 na taneční parket i do rádií (10.02.2024 14:06)
- Bono v nové audioknize "Surrender" rekapituluje vzestupy i pády U2 (13.12.2023 10:39)
- Video: Můžeme si oddechnout. U2 se s "Atomic City" zase vracejí zpět do formy (03.10.2023 08:35)
- Recenze: U2 se na "Songs Of Surrender" neúmyslně točí v kruhu a zbytečně si kazí svůj odkaz (02.05.2023 16:00)
- Video: The Killers předělali "Where The Streets Have No Name" od U2 do dojemné akustické verze (24.03.2023 11:17)
- Připravte si peněženky, nové album U2 má více než deset různých verzí (09.02.2023 11:57)
- Video: Eddie Vedder vzdal dvojí poctu U2. Na Kennedy Center Honors zahrál covery "One" a "Elevation" (15.01.2023 10:15)
- U2 oděli čtyřicítku svých skladeb do nového hávu. Vyjdou v březnu na kolekci "Songs of Surrender" (11.01.2023 16:14)

ALBUM TÝDNE 39/2024

London Grammar
The Greatest Love

Anglická indiepopová formace London Grammar patří mezi kapely, u nichž máte pocit, že by měly být slavnější, než jsou. Přitom trojice dosud představila řadu skvělých singlů jako "Nightcall", "Metal & Dust" nebo "Big Picture" a spoustu dalších. Změní to nové album "The Greatest Love"?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Po 30.09.
Tindersticks (UK) (Divadlo Hybernia, Praha)
Čt 03.10.
Mighty Oaks (DE) (Palác Akropolis, Praha)
Pá 04.10.
Tereza Mašková (CZ) (Velký sál Lucerna, Praha)
Pá 04.10.
Maceo Plex (US) (Roxy, Praha)
Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Linkin Park Lucie Vondráčková Madonna Taylor Swift Dua Lipa Oasis Coldplay Viktor Sheen Queen Billie Eilish Biffy Clyro Ed Sheeran Abba David Gilmour BTS The Beatles
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe