Liam Payne se singlem "Strip That Down" patrně díru do světa neudělá

23.05.2017 14:58 - Aneta Králová | foto: facebook interpreta

Kapela One Direction se stala fenoménem po celém světě. Původně pětičlenná chlapecká skupina nezaútočila jen na dívčí srdce, ale také na světové hitparády a odnesla si dokonce i několik hudebních cen, mezi které patřila například i Brit Award. Po rozpadu, respektive časově neohraničené pauze, se všichni členové pustili do svých vlastních projektů. Liam Payne nezaostává za svými kolegy a vydává singl "Strip That Down".

Na novince Liam spolupracoval s raperem Quavem, členem americké hiphopové skupiny Migos. A hiphopový nádech skladba rozhodně má, nicméně ve "Strip That Down" se mísí i prvky taneční a popové muziky, kterou zpěvák preferuje. Jeho debutové album by údajně mělo být něco mezi Justinem Bieberem a Drakem.

Cestu, kterou si bývalý člen One Direction zvolil, je snad tím největším mainstreamem a "Strip That Down" to víc než potvrzuje. Nicméně vůbec ničím nevyčnívá, nenese v sobě nic inovativního, neotřelého. Singl je zase jednou z hudebních odříkávaček. Formou se lehce podobá Sheeranově "Shape Of You", ale je zkrátka výrazně horší. Posluchač si v podstatě ani není jistý, jestli na to má tančit, jen poslouchat nebo to raději vypnout. Celkový dojem z písně skvěle doprovází i podivné lyric video. S trochou nadsázky se dá prohlásit, že Liam po dlouhém čekání vydal prvotřídní průstřelové nic.

Zatím nevíme, co si o Liamově díle myslí ostatní členové One Direction, ale víme, co si Liam myslí o těch jejich. Zpěvák se nedávno vyjadřoval k tvorbě svých bývalých kolegů Nialla Horana a Harryho Stylese. Zatímco Nialla za jeho dosavadní sólovou dráhu spíše chválil, Harry se chvály nedočkal. Dost možná nejvýraznější člen One Direction sice podle Liama odvedl dobrou práci, nicméně jedním dechem dodává, že on sám takovou muziku vůbec neposlouchá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY