Eagles Of Death Metal vydají koncertní DVD z Paříže

12.05.2017 16:10 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kruh se uzavírá. Eagles Of Death Metal vydají 4. srpna DVD se záznamem koncertu v pařížské Olympii. Historie tohoto vystoupení, které se uskutečnilo 16. února 2016, sahá ale ještě o čtyři měsíce dál. Tehdy formace vystoupila v klubu Bataclan, na který zaútočila trojice alžírských teroristů, kteří usmrtili devadesát lidí a přes dvě stě dalších zranili. Proto byl koncert v Olympii kapelou považován za dokončení vystoupení a fanoušci, kteří běsnění teroristů přežili, se na něj dostali zadarmo.

EODM - Live At The Olympia In Paris
© facebook interpreta
DVD s názvem "I Love You All The Time - Live At The Olympia In Paris" bude mít i tři bonusy. Písně "Anything 'Cept The Truth", "Bad Dream Mama" a "Shasta Beast" formace zahrála už v říjnu 2015 v losangeleském Teragram Ballroom. Složení kapely během pařížského koncertu bylo: Jesse Hughes (zpěv, kytara), Josh Homme (bicí), Dave Catching (kytara), Matt McJunkins (baskytara), Julian Dorio (bicí), Eden Galindo (kytara) a Tuesday Cross (klávesy).

Historie EODM se začala psát v roce 1998. Trvalo dalších šest let, než se na svět dostalo debutové album "Peace, Love, Death Metal". Následovaly nahrávky "Death By Sexy" (2006), "Heart On" (2008) a "Zipper Down" (2015), které doplnilo DVD "By Sexy" (2006).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY