TLC zveřejnily všechny informace o chystaném posledním albu

13.05.2017 08:18 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

TLC se chystají udělat tečku za svojí úspěšnou kariérou. 30. června vydají svoji pátou a zároveň poslední eponymní studiovku. Mimo názvu zveřejnily i obal a tracklist rozlučkové desky, na které se bude nacházet tucet skladeb. Host Snoop Dogg, kterého kapela představila v už zveřejněném singlu "Way Back", zůstane jediným.

TLC - TLC
© facebook interpreta
Jmenovaná píseň bude na desce ve dvou verzích. Hudebně se má nahrávka vrátit do devadesátých let, které byly pro kariéru formace zásadní. Původním složením trojice přišla v roce 2002 o jednu ze svých členek Lisu Lopez, která zahynula po automobilové nehodě ve věku 30 let. Zbylé dvě členky, Tionne Watkins a Rozonda Thomas, požádaly už v roce 2015 své fanoušky o příspěvek na natáčení desky. Díky crowdfundingovému portálu Kickstarter vybraly během jediného měsíce 430 tisíc dolarů, čímž téměř trojnásobně překročily základní požadavek 150 tisíc dolarů.

Tracklist alba TLC - "TLC" je následující: No Introduction, Way Back feat. Snoop Dogg, It's Sunny, Haters, Perfect Girls, Interlude, Start A Fire, American Gold, Scandalous, Aye Muthafucka, Joy Ride, Way Back (Extended Version) feat. Snoop Dogg.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY