Little Mix namíchaly na "Glory Days" hity i vatu

29.04.2017 18:15 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Britská dívčí čtyřka Little Mix vyhrála v roce 2011 britský X Factor a stále je jedinou skupinou, které se to povedlo. Od té doby nás pravidelně zásobuje svými singly a deskami, z nichž ta poslední, "Glory Days", opět obsahuje slušnou hitovou nálož. Ale taky pár písniček, které se dají jen přeskočit.
6/10

Little Mix - Glory Days

Skladby: Shout Out to My Ex, Touch, F.U., Oops ft. Charlie Puth, You Gotta Not, Down & Dirty, Power, Your Love, Nobody Like You, No More Sad Songs, Private Show, Nothing Else Matters / deluxe edice: Beep Beep, Freak, Touch (Acoustic)
Vydáno: 18.11.2016
Celkový čas: 54:02
Vydavatel: Sony Music

Svou čtvrtou řadovku Little Mix uvedly porozchodovou hymnou "Shout Out to My Ex", která dobyla britskou hitparádu a posléze jim vyhrála i Brit Award za nejlepší singl. A tak nějak bylo všem jedno, že písnička zní až podezřele podobně jako "Ugly Heart" od jiné dívčí formace G.R.L. Ale co, od Little Mix čekáme hlavně nálož rádiových hitů, což i na poslední desce splňují bez problémů. A že si občas něco někde vypůjčí... "Glory Days" tak opět nabízí předvídatelnou směsku popových hitů, odboček k r'n'b a mixu čtyř ženských hlasů. Nejzábavnější a nejosobitější jsou každopádně v trošku pomalejších kouscích jako v rozhoupané "Oops", v níž jim vokálně vypomohl i Charlie Puth, čistokrevné baladě "Nobody Like You" nebo skvostné "Nothing Else Matters", která uzavírá standardní edici nahrávky. Člověk sice musí přežít také několik vyloženě slabých či otravných písniček ("Down & Dirty", "Private Show" či druhý singl "Touch"), ale jako celek představuje "Glory Days" tu snesitelnější část rádiového popu s několika opravdu povedenými kousky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY