Umberto Tozzi slaví. Kulaté narozeniny hitu "Ti Amo" zpestřuje zpěvačka Anastacia

10.04.2017 15:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Umberto Tozzi je jedním z nejúspěšnějších italských zpěváků vůbec. Hudbě se věnuje již od roku 1968 a za tu dobu prodal více než osmdesát miliónů nosičů. Mezi jeho největší hity patří písně "Gloria", "Claridad" nebo "Ti Amo". Právě poslední zmiňovaný song slaví čtyřicet let od svého vzniku, což se zpěvák rozhodl oslavit ve velkém.

Skladba dala podtitul celému letošnímu turné, se kterým zavítá krom Itálie například i do Rakouska, Německa, Kanady, Švýcarska, Belgie nebo Španělska. Zároveň tento hit z roku 1977 oprášil a natočil novou verzi. Aby fanouškům nabídl jakousi přidanou hodnotu, do studia si pozval americkou zpěvačku Anastacii.

Výsledek se po hudební stránce od originálu příliš neliší, což ale asi nikdo ani neočekával. Vytvoření italsko-anglické verze může někomu znít v uších vcelku zvláštně, jde však o trend, který v minulosti již mnohokrát dobře fungoval. A jak se zdá, bude fungovat i tentokrát. Reakce z italských rádií jsou pochvalné a chválu si oba interpreti odnáší i na sociálních sítích.

Doprovodné video tak vnímejme spíše jako nutný doplněk plný klišovitých srdceryvných záběrů na oba hlavní protagonisty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY