James Blunt láká na nové album chytlavým singlem "Bartender"

12.03.2017 15:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již informovali, na čtyřiadvacátý březnový den ohlásil vydání nové studiovky britský zpěvák a skladatel James Blunt. Své páté album pojmenoval "The Afterlove" a nabídne na něm deset písní. Ke koupi bude i tzv. extended verze, která přinese tři bonusové songy. Blunt, který svoji hudební kariéru velmi slušně restartoval v roce 2013 titulem "Moon Landing", na novince spolupracoval s několika známými kolegy z hudební branže - nechyběl Ed Sheeran, Johnny McDaid či Ryan Tedder z One Republic.

Za pilotní singl byla vybrána píseň "Love Me Better", která zaznamenala úspěch kromě Anglie i ve Francii či Švýcarsku, nyní zpěvák představuje song "Bartender". S napsáním této písně Jamesovi vypomohl americký skladatel a producent Teddy Geiger, jehož služeb v minulosti využil například i Shawn Mendes nebo kapela One Direction.

Singl "Bartender" má sice pomalejší rozjezd, velmi pozvolna však přechází v líbivou popovou píseň s hodně chytlavým refrénem. Že barman Blunt děj videoklipu zasadil právě do baru, je naprosto logické a celou atmosféru písně jen umocňuje. Dobrá práce!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY