Big Sean se vrací s novou hudbou. Rozhovory už nedává

02.11.2016 14:30 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Big Sean upozorňoval své fanoušky, že během halloweenské noci mohou očekávat nový hudební materiál, a jak řekl, tak se taky stalo. Poslední říjnový den vydal novinku "No More Interviews", na jejíž produkci se krom Amaire Johnsona podílel i on sám.

Skladba nemá žádnou specifickou část, která by se vyloženě opakovala či utkvěla v hlavě, naopak nabízí spoustu originálního rapu. Pokud tedy patříte mezi rapové nadšence, dílo si bezpochyby zaslouží vaši pozornost. Ve svých verších rodák z Detroitu reaguje na zvěsti, které kolem něj vyplouvají v médiích. Beze zmínky nezůstanou témata jako jeho ex Naya Rivera, konflikt s Kidem Cudim, ani třeba hudební label Roc Nation. V závěru skladby pak dává jasně najevo, že na otázky krom hudby už nehodlá reagovat: "Nevyptávejte se mě na žádné stupidní dotazy, jakože jestli jsem stále ještě upsaný Kanyemu. Žádný Roc Nation otázky nebo s kým chodím. Podívejte, už žádné další rozhovory!"

Big Sean se dostal do povědomí veřejnosti hlavně díky megahitu "I Don't Fuck With You". S tím se ovšem vydaná novinka nedá vůbec srovnávat. Během své kariéry dokonce dvakrát navštívil Českou republiku. Posledně jste u nás mohli rappera zastihnout koncem července, kde vystupoval jako předskokan na pražském koncertě Rihanny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY