New Order se k "People On The High Line" museli protancovat

02.10.2016 16:46 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

"Music Complete" o sobě i skoro rok po vydání dává vědět. New Order vypustili poměrně opožděně videoklip ke skladbě "People On The High Line", která na singlu vyšla již uprostřed prázdnin s novými remixy od Richarda X, Claptone nebo Planet Funk.

Režii samotného videa si vzala na starost dvojice Grace Lambert a Jackson Ducasse. Hlavní úlohu v něm mají tanečníci Hakim Saber a Stella McGowan (ta je spíše známa pod nickem B-Girl Lyra), kteří se účastní jakéhosi konkurzu a soupeří mezi sebou. Střih a taneční prvky dodávají této našlápnuté písničce švih. V "People On The High Line" s vokály vypomohla La Roux, ale ji ani kapelu (jak je u ní již zavedeným zvykem) v klipu nezahlédneme.

"Music Complete" letos vyšlo v rozšířené edici na dvojici CD, na kterých jsou ke slyšení prodloužené verze jednotlivých písní, jež původně vyšly jen ve vinylovém boxu. V první polovině září vyšla znovu výběrovka "Singles", tentokráte v opravené formě, na prvním vydání totiž nebyly správně umístěny singlové edity několika hitů. "People On The High Line" funguje sama o sobě a video je jen takový příjemný dovětek, bonus navíc, za sedm z deseti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY