"Walk As We Talk" ostravských Malignant Tumour ukazuje, že na hardcore lze tančit mnoha způsoby

25.09.2016 16:21 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Ostravská nejlepší skupina na světě Malignant Tumour opět povstala a připravila nové album "The Metallist", které vyjde 25. října letošního roku. Z něj vypustila první ukázku v podobě výbušné pecky "Walk As We Talk". Kapela k němu také natočila tradičně vtipný klip.

Tentokrát si do crustového tempa skladby zatančili fanoušci Malignant Tumour, a jak video ukazuje - každý po svém, jak to cítí. Ostravská parta vždycky uměla skloubit humor s hardcorovým, až crustovým tempem a říznými metalovými riffy. Ostatně i proto jako jedná z mála tuzemských skupin brázdí vody zahraničních festivalů a klubů.

Novinka "Walk As We Talk" dává tušit, že očekávaný nástupce dva roky staré desky "Overdose&Overdrive" bude opět událostí na naší metalové scéně. Navíc se o mix a master nahrávky, která vyjde pod hlavičkou Unrest Records, postaral renomovaný Andy Cassen. Ten v minulosti spolupracoval například s brazilskými deathmetalisty Krisiun, rakouskými blackmetalovými hvězdami Belphegor či oblíbenými německými industrialisty Die Apokalyptischen Reiter.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY