Nové album Dinosaur Jr. doporučuje i Henry Rollins. Poslechnout si ho můžete v novém XPlaylistu

01.08.2016 09:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

I když ze strnišť občas fučí, horko nás přece jen mučí. Ale Dinosaur Jr (na snímku) oznamují vydání jedenácti nových písniček na albu "Give A Glimpse Of What Yer Not", radujme se. Čtyřletá pauza mezi novinkou a minulou deskou "I Bet On Sky" značí velkou vytíženost všech členů. J Mascis a Lou Barlow vydali sólovky "Tied To A Star" (2014) a "Brace The Wave", Lou navíc "Defent Yourself" (2013) s kapelou Sebadoh a Murph? To je prostě klasický Murph. Jejich společné jedenácté album vychází 5. srpna u Jagjaguwar a doporučuje ho i Henry Rollins ve vtipném videu níže.

LNZNDRF jsou Scott a Bryan Devendorfovi z The National a Ben Lanz z Beirut, který spolupracuje také s The National a Sufjanem Stevensem. Jejich společný počin "Green Roses" jsou dva songy na dvanáctipalci a trvají celkem pětadvacet minut. Nels Cline z americké alternativní rockové skupiny Wilco natočil nové sólové album "Lovers", na kterém jsou ke slyšení nejen jeho originální skladby, ale i americké standardy a pár věcí od Sonic Youth.

Wild Beasts se po desce "Present Tense" (2014) prezentují čerstvým indie rockem na novince "Boy King", kterou produkoval John Congleton. Dle slov kapely jde o apokalyptický záznam koupání v propasti. Když myslíte na sex, musíte myslet i na smrt. Je to jedno a to samé.

Alba na týden 1.-7. 8. 2016:

Ablaze My Sorrow - Black
Aeranea - The Fading Ones
Bloody Hammers - Lovely Sort Of Death
Carnifex - Slow Death
Dinosaur Jr. - Give A Glimpse Of What Yer Not
LNZNDRF - Green Roses
Nels Cline - Lovers
Russian Circles - Guidance
Tarja - The Shadow Self
Temple Nightside - The Hecatomb
Wild Beasts - Boy King
Woodrue - Low On Luck
Zephyra - As The World


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY