Tarja Turunen se vrátí do České republiky hned dvakrát

25.07.2016 13:42 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Finská zpěvačka Tarja Turunen má letos nabitý kalendář. Bývalá ikona metalových Nightwish totiž vydává novou rockovou desku "The Shadow Self", kterou si fanoušci budou moct poslechnout již od 5. srpna. Plnohodnotné řadové nahrávce však ještě předcházelo devítiskladbové EP "The Brightest Void", které v lecčem napovědělo, jak bude očekávaná novinka znít. Tarja tak vydá už své páté sólové album po odchodu z Nightwish.

Další dobrou zprávou do tábora tuzemských fanoušků je i turné, které černovlasá zpěvačka po vydání alba plánuje. To totiž zahrnuje i Českou republiku, a to dokonce dvakrát. První koncert se uskuteční v karlínském Foru Karlín v předvánočním čase, 1. prosince letošního roku. O dva dny později pak zazpívá i ve Zlíně v hale Euronics. Celé turné bude doprovázet monstrózní pódiová show s rozměrnými LED obrazovkami, na kterých budou promítány animace a vizualizace k jednotlivých skladbám.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji za 650 Kč na stání a 850 Kč na stání před pódiem. Ceny jsou však platné pouze do 31.8. Poté bude jejich cena upravena. Zájemci si je mohou objednat na webu Masters Of Rock a v předprodejních sítích Ticketortal, Ticketpro a Ticket Art.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY