John Newman na novince "Olé" tajně zmiňuje nevěru Taylor Swift

13.07.2016 09:10 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Anglický umělec John Newman, kterého určitě znáte díky hitu "Love Me Again" z roku 2013, se vrací. Zpěvák v poslední době trávil poměrně velké množství času v nahrávacím studiu, tudíž návrat na hudební scénu není žádným překvapením. Jeho nový track, který momentálně míří do éteru, nese název "Olé" a za zmínku také stojí fakt, že text k němu sepsal hitmaker Calvin Harris.

Pánové Newman a Harris si nejsou cizí. Před dvěma roky spolu nahráli úspěšnou skladbu "Blame", která debutovala na prvních příčkách britských hitparád. Není se tedy čemu divit, že na aktuální novince došlo opět ke spojení sil.

Slova pro tropické "Olé" jsou vyprávěny z pohledu osoby, která se tajně schází s někým, kdo už je ve vztahu s jiným. Šušká se, že skotský DJ napsal skladbu jako odpověď pro svůj ostře medializovaný rozchod s Taylor Swift, která ho zřejmě podvedla s hercem Tomem Hiddlestonem: "Na internetu vidím, že jsi začala být hodná holka a jezdíš na výlety se svým přítelem. Nadále předstíráš, jak jsi pozorná."

Celá skladba je postavena v žánru reggae, což je pro aktuální letní dny to pravé ořechové. Letní vibrace lze cítit od začátku až po samotný konec. Dílo si bezpochyby zaslouží sedm bodů. Uvidíme, jak se k němu postaví mainstreamová rádia.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY