Jedete na Pohodu? Nenechte si uniknout našlapanou Red Bull Music Academy stage

02.07.2016 11:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Festival Pohoda ve slovenském Trenčíně poprvé přivítá globální hudební workshop Red Bull Music Academy a jeho stage. Tím se připojí k festivalům typu Sonar, Bonaroo, Mutek, Nothing Hill nebo Melt!

Na Red Bull Music Academy stage na nejpopulárnějším slovenském festivale vystoupí patnáct interpretů reprezentujících aktuální světový zvuk rozličných žánrů. O víkendu 7. - 9. července do Trenčína přijede americký producent Thundercat, anglický producent Throwing Snow, člen projektu Bonobo, spolupracovník Thoma Yorka, DJ londýnského BBC Radio 1 Josey Rebelle, producent Koreless ze známého labelu Young Tukrs nebo holandská zpěvačka a producentka íránského původu Sevdaliza.

Svou troškou do našlapané dramaturgie přispěje i česká hudebnice Never Sol, účastnice Red Bull Music Academy v Tokiu, která nyní nahrává společně s Ah! Kosmos v Istanbulu. Slovenskou scénu bude zastupovat Katarzia, její kolega Stratasoul představí dlouho očekávané album a na pódiu se ukáže i Martin Valihora, absolvent světoznámé Berklee College Of Music v Bostonu. Další hudební novinky a podrobnosti o Red Bull Music Academy najdete na www.redbull.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY