Janek Ledecký propojil v novém klipu "Na konci duhy" romanci s detektivkou

15.06.2016 17:02 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Janek Ledecký vydal na sklonku loňského roku album "Na konci duhy". Z něj uvedl už videoklip k pilotnímu singlu "Já se vracím". Právě při jeho natáčení se seznámil s režisérem Tomášem Krejčím, kterého pozval ke spolupráci i na aktuálním videu k titulní písni desky. V květnu odjel se slovenskou herečkou Silvií Šuvadovou a štábem do italských Benátek, kde strávili pět dní natáčením. Námět a scénář dodal zpěvák sám a režisér Krejčí, kterého napadlo točit v zahraniční lokaci, vytvořil krátký film s milostnou zápletkou a dramatickým a překvapivým koncem.

Ledeckému při psaní scénáře pomohlo i klasické dílo "Smrt v Benátkách". To stačilo opentlit romantickým kouzlem a výsledkem tak je velmi zajímavá podívaná, která možná až trochu potlačuje kvalitu písně do pozadí. Ani ta přitom není nikterak špatná.

"Tomáš Krejčí jako režisér a Nina Ščamborová jako kameramanka předvedli to nejlepší, co umí. A že toho umí hodně. Zábava to byla báječná pro všechny, i když se začínalo točit ve čtyři ráno. Navíc jsme tak měli šanci si Benátky vychutnat úplně jinak než turisté. Včetně toho, že nás při odjezdu zadržela policie, jelikož našemu taxikáři přišlo podezřelé, že máme čtyřicet tři zavazadel," s úsměvem doplnil Ledecký.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY