Jean-Michel Jarre ohlásil světové turné, v listopadu se ukáže i v Praze

15.03.2016 15:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již počátkem roku jsme upozornili na to, že Jean-Michel Jarre svůj projekt "Electronica" představí i na několika letních festivalech. Nyní tento francouzský hudebník prozradil, že tím to celé neskončí. Po festivalech bude na podzim následovat i velké světové turné.

Šnůra pojmenovaná "Electronica World Tour" započne již čtvrtý říjnový den ve velšském Cardiffu a jen do konce tohoto roku bude čítat celkem osmatřicet zastávek. Pro nás bude v této souvislosti nejdůležitější 8. listopad, kdy je naplánovaná koncertní zastávka v Praze. Pokud by si někdo chtěl dopřát opáčko, bude mít šanci hned druhý den, kdy Jarre bude v turné pokračovat u našich sousedů v Bratislavě. Poslední letošní zastávkou bude Paříž, kde hudebník zahraje 12. prosince.

Dodejme, že Jean-Michel Jarre celým "Electronica World Tour" podporuje vydání loňské úspěšné desky "Electronica 1: The Time Machine" a nadcházejícího alba "Electronica 2: The Heart Of Noise", které se na trhu objeví již počátkem května. Všechny důležité informace o této desce najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY