shop.musicserver.cz
Nové desky pro 8. týden

Nové desky pro 8. týden

Vydáno: 28.02.2016 12:04 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

V tomto týdnu nás se svým pohledem na hudbu bratří Gershwinů seznámí Willie Nelson, rockem s blues bude míchat Bonnie Raitt, jazz budou reprezentovat Dr. Lonnie Smith a synth pop Santigold. Seznámíme vás s Annou Känzig a konečně se k nám dostaly i loňské alba Zaz a Lary Fabian. Dále nás svými novinkami potěší Royal Republic, Simple Plan nebo thrash metalisté z Anthrax či tuzemští rockeři Arakain.

Pokud se v pondělí 29. února vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Willie Nelson - Summertime (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: tradiční pop / jazz / country pop

Willie Nelson - Summertime
Ačkoli Willieho Nelsona podvědomě každý řadí především mezi countryové umělce, on sám nás již řadu let, a v poslední době čím dál častěji, přesvědčuje o tom, že se neuzavírá žádnému žánru. Pro letošní rok si například nachystal album "Summertime", jehož podtitul zní "Willie Nelson Sings Gershwin". Z něj je patrné, že zalovil v hudební historii a to konkrétně v katalogu písní, které napsali George a Ira Gershwinové. Aby si to trochu zúžil, zaměřil se především na písničky, které v minulosti zpíval Frank Sinatra. Ve finálním výběru mu zůstalo jedenáct kousků, u nichž se Nelsonovo zpracování pohybuje v poměrně široké škále stylů a žánrů. Některé se více drží jazzové podoby, zatímco jiné si více přizpůsobil blíže ke country, blues, či k popu. Vedle své obvyklé doprovodné skupiny navíc přivítal ve studiu i dva hosty - Cyndi Lauper a Sheryl Crow. O produkci se postaralo velmi silné duo Buddy Cannon, Matt Rollings. Prvního můžete znát ze spolupráce s Kennym Chesneym, druhého naopak jako člena doprovodné skupiny Marka Knopflera. Představování "Summertime" již nějaký čas probíhá na Nelsonově VEVU.


Anthrax - For All Kings (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metal

Anthrax - For All Kings
Pokud holdujete tvrdšímu thrash metalu, americká formace Anthrax vás nyní potěší novinkou "For All Kings". Sice jde už o jedenácté řadové album formace, nicméně jde o premiérové představení kytaristy Jona Donaise, který nahradil Roba Caggiana. Můžete se těšit celkem na třináct skladeb, které v dosavadních recenzích získali nadprůměrné ohodnocení. Za zmínku stojí skladba "Evil Twin", která je inspirována tragickou událostí ve Francii, kdy v loňském roce čelila redakce satirického časopisu Charlie Hebdo krvavému útoku.


Bonnie Raitt - Dig In Deep (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock/ blues rock

Bonnie Raitt - Dig In Deep
Americká zpěvačka a kytaristka Bonnie Raitt je již od roku 2012 členkou Rock and Roll Hall of Fame, ale to rozhodně neznamená, že by se tím nějak uspokojila. O tom svědčí koneckonců i její album "Slipstream", za které dostala před třemi roky Grammy v kategorii Best Americana Album. Na něj částečně navazuje novinkou "Dig In Deep", které ale tentokrát nemíří tolik do americany, jako spíš k rocku a blues rocku. Nahrála pro něj a zcela sama produkovala celkem dvanáct písniček, z nichž pět napsala ona sama. K původním skladbám přidala i několik coververzí, z nichž nejznámější bude "Need You Tonight" australských INXS, a neznámý není ani hit Los Lobos "Shakin' Shakin' Shakes". Podle prvních, převážně nadšených, reakcí se Bonnie Raitt místy vrací ke své nejoceňovanější desce "Nick Of Time". Zdali se tyto názory nemýlí, zjistíte poslechem ukázek na stránkách e-shopu Amazon.


Arakain - Arakadabra ()
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / metal

Arakain - Arakadabra
Arakain platí za jednu z nejúspěšnějších českých kapel a pro své fanoušky připravili novou desku s tajemným názvem "Arakadabra". S novinkou vyrazí také na koncertní turné, které startuje 4. března v Polné u Jihlavy. Během dvouměsíční koncertní šňůry po celé ČR, kapely zavítají na čtyřiadvacet míst, jako je třeba Brno, Praha, Tábor, Valašské Klobouky, České Budějovice, Plzeň nebo Stříbro. Jako pilotní singl byla vybrána skladba "Diesel", na které se autorsky podíleli pánové Toužimský a Macků. Je z ní patrná dávka nadsázky, uvolněnosti, ale zároveň tvrdosti, která k Arakainu už patří. Pokud se chystáte na jeden z plánovaných koncertů, můžete se těšit také na kapelu Dymytry. Zmiňovaný singl si můžete poslechnout na soundcloud.com.


Ricky Warwick - When Patsy Cline Was Crazy (And Guy Mitchell Sang The Blues) (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Ricky Warwick - When Patsy Cline Was Crazy (And Guy Mitchell Sang The Blues)
Rickyho Warwicka si můžete pamatovat jako frontmana formace Black Star Riders, která vznikla v roce 2012 jako metamorfóza Thin Lizzy. S textovou stránkou alba "When Patsy Cline Was Crazy (And Guy Mitchell Sang The Blues)" přišel jeho kolega Sam Robinson a když Rickymu texty předal, frontmanovi spadla čelist: "Dal mi tehdy text k titulní písničce a už jen samotný titul ve mě vzbudil zvědavost související se vzpomínkami z dětství. Zarážející je ale na tom to, že jsme se Samem nevyrůstali spolu, ale asi míli od sebe. Nikdy jsme se v dětství nepotkali, ale fandili jsme stejnému fotbalovému týmu a praxi." Ukázku si můžete poslechnout na YouTube.com.


Simple Plan - Taking One For The Team (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop punk

Simple Plan - Taking One For The Team
Simple Plan se u tuzemských posluchačů těší velké přízně a na chystaný koncert, který se uskuteční 5. března v pražské Malé sportovní hale přivezou zcela čerstvou novinku "Taking One For The Team", která právě vyráží na pulty obchodů. Kvintet z Montrealu na ni upozornila několika singly jako "I Do Not Wanna Go To Bed" a "Boom" a na jejím vzniku tentokrát spolupracuje s americkým producentem Howardem Bensonem, známého ze spolupráce s My Chemical Romance nebo All-American Rejects. Deska obsahuje celkem čtrnáct skladeb a objevuje se na ní několik hostů jako Nelly, Juliet Simms nebo R. City.


Santigold - 99¢ (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro pop / synth pop / indie pop / alternativní hip hop

Santigold - 99¢
Americká zpěvačka Santi White, která si už nějaký čas říká Santigold, nechala své fanoušky čekat na novou desku opět čtyři roky. Nástupce druhé v pořadí "Master Of My Make-Believe" dostal o něco jednodušší název "99¢". V jeho dvanácti písničkách zpěvačka namixovala směs electropopu, synthpopu, hip hopu a přihodila i něco málo reggae. Ani tentokrát nevsadila na velký počet hostů a vystačila si se dvěma, kterými jsou B.C. a iLoveMakonnen. Oba se podíleli shodou okolností na dvou z prvních třech singlů, jejichž videoklipy uvidíte na YouTube.com profilu zpěvačky.


Tip týdne

Anna Känzig - Sound And Fury (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / electro pop

Anna Känzig - Sound And Fury
Je opravdu málo švýcarských muzikantů kapel a muzikantů, kterým se podařilo prorazit mimo svoji zemi. K těm, kterým se to povedlo, jak třeba DJ Bobo, Yello nebo The Young Gods, se nyní snaží zařadit i Anna Känzig. Na své domácí scéně vydala už dvě alba, ovšem do světa se vydává až s tím třetím "Sound And Fury". Pro něj nachystala společně s producentem George Schluneggerem celkem jedenáct, které se nesou na současné vlně electro popu a dream popu. Možná i proto dostal finální mix na starosti švédský hudební inženýr Lars Norgren, který má na svědomí debut Tove Lo. Chcete-li se seznámit s Annou Känzi, máte možnost buď na jejím VEVU, nebo prostřednictvím ukázek v německém Amazonu. Album bude k dostání i na vinylu.


Lara Fabian - Ma vie dans la tienne (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Lara Fabian - Ma vie dans la tienne
Ačkoli už od června loňského roku čekáme, v jaké podobě vyjde záznam pražského koncertu Lary Fabian, sama zpěvačka překvapila své fanoušky zbrusu novým albem "Ma vie dans la tienne". Není ale až takovou novinkou, ve světě totiž její dvanácté album vyšlo již na počátku loňského listopadu, a k nám se tedy dostává se značným zpožděním. Lara Fabian pro něj připravila celkem jedenáct písniček, které svoji pestrostí jakoby korespondují s obalem a svým stylem se mírně vrací zpět k deskám z devadesátých let. Jak už naznačuje název, je nahrávka kompletně ve francouzštině. I přes prodlevu ve vydání reprezentuje na webu zpěvačky album pouze titulní singl. Ukázky zbylých skladeb nabízí například britský Amazon.


Royal Republic - Weekend Man (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: garage rock / alternativní rock

Royal Republic - Weekend Man
Po úspěšné desce "Save The Nation" z roku 2012 přichází švédští Royal Republic s další deskou "Weekend Man". "Přípravu tohoto díla, ke kterému vedla docela dynamická cesta, jsme si nadmíru užili. Doufám, že to fanoušci ocení a kousky jako 'Any Given Sunday', 'Follow The Sun' nebo 'American Dream' pořádně užijete," prozradil frontman Adam Grahn. Dále dodal: "Některé písně vzniknou, ani nevíte jak prostě vám spadnou do náruče. A to byl přesně případ skladby 'Follow The Sun'. Její text si můžete vyložit různě, i když prvotní zpráva je docela jasná: Můžete mít nereálná očekávání, ale pak se musíte zastavit a uvědomit si, co už máte a toho si vážit." Ukázku najdete na YouTube.com.


The 1975 - I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

The 1975 - I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It
Britská alternativně rocková formace The 1975 se před zhruba dva a půl rokem přihlásila o slovo s eponymním debutem a nyní vydává dlouho očekávané druhé album " I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It". Deska obsahuje celkem sedmnáct skladeb včetně singlu "Love Me", který kapela představila už na podzim loňského roku. Podle mnohých fanoušků je to jedna z nejlepších současných desek. Jestli je to pravda, posuďte sami po poslechu ukázky na YouTube.com. "Vzývám všechny posluchače, aby si na hodinu a patnáct minut sedli a nechali se unášet skladbami, které se od sebe diametrálně liší. Jde o emoční záležitost. Je to umění a svět takové album potřebuje," dodal k dílu frontman kapely Matty Healy.


Dr. Lonnie Smith - Evolution (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Dr. Lonnie Smith - Evolution
Ačkoli Hammondovy varhany, tedy takzvané Hammondky, využívali v minulosti různí umělci Stevem Winwoodem počínaje a Beastie Boys konče, aktuálně budete jen stěží hledat více ceněného hráče na tento specifický nástroj než je Dr. Lonnie Smith. Například Asociace jazzových publicistů mu Cenu pro nejlepšího varhaníka za posledních osm let udělila hned šestkrát. I z toho důvodu je jeho nové album "Evolution" malou jazzovou událostí. Smith si pro letošní novinku vybral sice pouze sedm skladeb, ovšem jejich stopáž přesahuje jednu hodinu. K jejich nahrání si do studia pozval jednak svoji kapelu, jejímiž členy jsou saxofonista, klarinetista a flétnista v jedné osobě John Ellis, trumpetisté Maurice Brown a Keyon Harrold, kytarista Jonathan Kreisberg a dva bubeníci Joe Dyson a Johnathan Blake. K nim se navíc ve vybraných skladbách připojili ještě pianista Robert Glasper a saxofonista Joe Lovano. Ukázky z této fúze můžete slyšet na stránkách Supraphonline.cz.


The Dunwells - Light Up The Sky (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

The Dunwells - Light Up The Sky
Poprvé jsme vám skotské The Dunwells představili před necelými dvěma roky. I když jsme jejich debut "Follow The Road" tehdy prohlásili za Tip týdne, žádný velký průlom v Česku nezaznamenali. Na letošní rok si pro své fanoušky přichystali druhé album "Light Up The Sky", na kterém ovšem značně pozměnili svůj styl. Již jejich dvě EP "Show Me Emotion" a "Lucky Ones" naznačila, že se od folk-rocku posunuli spíše k indie rocku, na čemž má zásluhu i nový producent. Tím je Steve Harris a jeho práci můžete znát například z desek Kodaline, Kaiser Chiefs, nebo U2. K němu se pak přidali ještě Dan McDougall (Aurora) a Manny Marroquin (Haim, Taylor Swift). Výsledkem tohoto poměrně dlouhého procesu je dvanáct songů, které můžete slyšet již nyní díky exkluzivnímu streamu na stránkách deníku Telegraph.


Charles Lloyd & The Marvels - I Long To See You (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Charles Lloyd & The Marvels - I Long To See You
Americký saxofonista Charles Lloyd je i po přestupu pod křídla slavného labelu Blue Note, velmi aktivní. Po loňské živé nahrávce "Wild Man Dance" letos přichází s novinkou "I Long To See You", k níž si tentokrát přizval The Marvels. Jejími členy jsou basista Reuben Rogers, bubeník Eric Harland, kytarista Bill Frisell a pedal steel kytarista Greg Leisz. Coby hosté se k této již poměrně hvězdné sestavě přidali ještě Norah Jones a dnes již zmíněný Willie Nelson. Ten svůj hlas přidal do klasiky "Last Night I Had The Strangest Dream", zatímco jeho kolegyně si zazpívala slavnou "You Are So Beautiful". Ucelený náhled nejen na tyto dvě písničky, ale celé album zahrnující hned deset skladeb včetně Dylanovy "Master Of War", získáte na Supraphonline.cz.


Michael Jackson - Off The Wall (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / soul / r'n'b / disco

Michael Jackson - Off The Wall
Asi si klepete na čelo, proč vám jako "novinku" představujeme slavné album Michaela Jacksona z roku 1979 "Off The Wall", zvlášť když už vyšlo i u nás v několika reedicích. Tentokrát je ovšem spíše takovým bonusem k dokumentu s názvem "Michael Jackson's Journey From Motown To Off The Wall", který loni sestavil americký režisér Spike Lee. Jak už je patrné z názvu, vypráví o cestě krále popu od spolupráce se soulovým labelem Motown k albu, které jej dostalo do povědomí coby sólového umělce. Vedle historických záběrů a archivních rozhovorů získal pro natočení tohoto dokumentu i postřehy současných hudebních hvězd jako je třeba The Weeknd, Mark Ronson, John Legend, nebo Pharrell Williams. Dokument, který měl svoji premiéru na letošním filmovém festivalu Sundance, si budete moci pustit buď z DVD nebo z Blu-Ray. Něco málo odhalí trailer k tomuto snímku.


Zaz - Sur la route (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson / folk

Zaz - Sur La Route
Ještě o něco starší než novinka Lary Fabian je album jiné u nás velmi oblíbené francouzsky zpívající zpěvačky. Zaz totiž vydala ve Francii "Sur la route" již koncem října minulého roku a teprve nyní, pár týdnů po jejím brněnském koncertu konečně vychází i u nás. Za novinkou se skrývá koncertní záznam deseti vybraných písniček včetně hitů "On Ira", "Je veux" nebo "Éblouie par la nuit". K nim pak zpěvačka z francouzského města Tours přidala jednu studiovou novinku "Si jamais j'oublie", jejíž videoklip můžete vidět na jejím YouTube.com profilu. Možná ještě o něco zajímavější položku najdete na přiloženém DVD, kam Zaz umístila stejnojmenný koncertní film, jehož trailer uvidíte na YouTube.com.


Dále vychází:

Adept - Sleepless (Mystic Production)
Aluk Todolo - Voix (Mystic Production)
Bifröst - Mana Ewah (Mystic Production)
Black Cobra - Imperium Simulacra (Mystic Production)
Bridge To Mars - Bridge To Mars (Mystic Production)
Death Index - Death Index (Warner Music)
Delain - Lunar Prelude (Mystic Production)
Deströyer 666 - Wildfire (Mystic Production)
Deströyer 666 - Wildfire (Limited Editon) (Mystic Production)
DMA's - Hills End (Mystic Production)
Fireleaf - Behind The Mask (Mystic Production)
Frank Zappa - Mudshark Live (bootleg) (Bertus)
Frank Zappa - The Muffin Man Goes To College (bootleg) (Bertus)
From Ashes To New - Day One (Warner Music)
Greenleaf - Rise Above The Meadow (Mystic Production)
Hemelbes Tormer - Aether (Mystic Production)
Hexx - Under The Spell (30th Anniversary Box Set) (Mystic Production)
In The Woods - Heart Of The Woods (Mystic Production)
Lily & Madeleine - Keep It Together (Mystic Production)
Mars Red Sky - Apex Iii Praise For The Burning Soul (Mystic Production)
Mothers - When You Walk A Long Distance You Are Tired (Mystic Production)
New Black - A Monster'S Life (Mystic Production)
Protector - Cursed And Coronated (Mystic Production)
Talking Heads - Psycho Killer ... Live (bootleg) (Bertus)
Twisted Sister - Train Kept A Rollin' (Live In '79) (bootleg) (Bertus)
Wisdom - Rise Of The Wise (Mystic Production)
Yashin - The Renegades (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Anna Känzig - Sound And Fury (Sony Music)
Anthrax - For All Kings (Mystic Production)
Black Cobra - Imperium Simulacra (Mystic Production)
Carole King - Tapestry (Sony Music)
David Bowie - Man Who Sold The World (Remaster 2015) (Warner Music)
David Garrett - Explosive (Universal)
DeströYer 666 - Wildfire (Mystic Production)
DMA's - Hills End (Mystic Production)
Frank Sinatra - Ring-A-Ding Ding! (Universal)
Frank Sinatra - Songs For Swingin' Lovers (Universal)
Frank Sinatra - That's Life (Universal)
Frank Zappa - Mudshark Live (Bertus)
Frank Zappa - The Muffin Man Goes To College Vol.1 (Bertus)
Frank Zappa - The Muffin Man Goes To College Vol.2 (Bertus)
Lily & Madeleine - Keep It Together (Mystic Production)
Mothers - When You Walk A Long Distance You Are Tired (Mystic Production)
Protector - Cursed And Coronated (Mystic Production)
Ricky Warwick - When Patsy Cline Was Crazy (Mystic Production)
The 1975 - I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It (Universal)
Wu-Tang Clan - Enter The Wu-Tang Clan (36 Chambers) (Sony Music)

Reedice:
Rich Robinson - Paper (Universal)

NÁZORY
  • Nevidím to tak (strom-cz, 03.03.2016 19:57) Reagovat

    žebříčky jsou mi taky jedno, ale je fakt, že Froot je třeba na metacritic její nejlíp hodnocená deska (a souhlas, že z female popu to byla za rok 2015 jedna z nej). a v komerčních rádiích jsem zaslech pouze Primadonnu, nikoli Hollywood. mimochodem, uvažoval jsem, že na ten koncert půjdu, a skutečnost, jak Marina vypadá byla asi posledním faktorem, kterej bych řešil...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Naživo: Nespoutaně euforičtí ožralové z The 1975 v Praze připomněli, že život je krásný (15.03.2024 14:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Bob Dylan a Willie Nelson v létě znovu vyrazí na společné festivalové turné (28.02.2024 14:32)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Audio: The 1975 se v krátkém songu "Now Is The Hour" loučí s milou. Dojemná skladba zazní v očekávaném seriálu "The New Look" (08.02.2024 12:24)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu