Barbora Poláková pokřtí svůj eponymní debut v Malostranské besedě

21.02.2016 16:52 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Barbora Poláková vydala na sklonku loňského roku své debutové eponymní album a v březnu chystá jeho křest hned na třech vystoupeních v Malostranské besedě 2., 3. a 4. března.

"Turné je naplánované až na podzim. Teď už ale zkoušíme na tři koncerty v březnu, na kterých budeme křtít desku. A pak začínáme hrát až od května, ale to jen občas," prozradila Poláková v rozhovoru pro časopis Téma.

Virální hity "Nafrněná" a "Kráva" zná dnes prakticky každý, kdo si alespoň občas zapne internet. K první jmenované písni Polákovou vedla skutečná událost. "Kámoška, co u mě bydlela, přišla jednou z divadla, že se na mě ptal jeden její kolega, protože se mnou má zkoušet. A že je to bezva, že se na mě těší. Měla jsem z toho radost. Jenže ona přišla druhý večer s výbuchem smíchu, že prej jí ten samej kolega říkal, že už se na mě vlastně netěší, protože slyšel, že jsem nafrněná. Kamarádka věděla, odkud vítr fouká, a zeptala se, jestli to nemá z domova od ženy. A on prý něco zavrčel a odešel. Dost jsme se tomu nasmály, protože jsem tu ženu v životě neviděla a nic o ní neříkala. No a tak jsem nad tím tématem začala přemýšlet a broukat si a pozorovat okolí, až vznikl text."

Dvaatřicetiletá zpěvačka a především herečka se stala známou díky účinkování v divadelní hře "Blonďatá bestie", ve které ztvárnila političku Kristýnu Kočí. Hrála hlavní role v klipech "Superstar" od Supercroo a "Láska tě spoutá" Petra Muka. Zatančila si ve StarDance, spolupracovala s Davidem Kollerem v písni "Sami" a alternovala v hlavní roli muzikálu Lucie "Vetší než malé množství lásky".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY