Kryštof láká na rok plný koncertů klipem k písni "Tak pojď hledat břeh"

21.01.2016 12:55 - Jaromír Koc | foto: Miroslav Tkadlec / musicserver.cz

Album "Srdcebeat" kapely Kryštof patří bezesporu k hrstce českých titulů, které se v minulém roce prodávaly po tisících. To ale samozřejmě neznamená, že by bylo na škodu tento zájem přikrmit a fanouškům nabídnout další singl. Sice asi hodně z nich doufalo, že půjde o song "Mou vinou", nakonec ale padla volba na podobně dravou píseň "Tak pojď hledat břeh".

S klipem si havířovští muzikanti mnoho starostí nedělali, spíše si tak trochu zpětně dávají velkého pašáka za osm vyprodaných koncertů po pěti tuzemských halách, které navštívilo přes devadesát tisíc fanoušků. Těšit se tak můžete na sestřih těch nejhezčích a nejemotivnějších záběrů z těchto velkolepých koncertů a mnozí se v klipu i sami najdou. Kdo se jednoho z koncertů zúčastnil, toho klip jistě potěší, A ti, kteří je promeškali, to mohou brát jako pozvánku na nadcházející koncertní DVD, na kterém Kryštof v současné době makají.

"Halové turné 'Srdcebeat' byl náš dosavadní koncertní vrchol a v klipu se podařilo zachytit tu velkou radost a euforii, která se přelévala od diváků na pódium a zpět. Snad to bude fungovat i letos, protože nás čeká rok plný koncertování," dodává k novému vizuálu zpěvák Richard Krajčo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY