Pavel Callta potká v klipu k písni "Propojeni" spřízněnou duši

24.11.2015 15:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když se Pavel Callta v hudebních vodách pohybuje již několik let, až podepsáním smlouvy s Warner Music se jeho popularita rozjela na plné obrátky. Jeho fanouškovský komunita rapidně povyrostla, debutové album "Momenty" bylo přijato taktéž spíše pozitivně a navíc je pro jubilejní padesátý ročník Zlatého Slavíka nominován v kategorii Objev Roku.

Dost důvodů na to, aby přišel s novým materiálem. Právě do rádií uvádí nový singl "Propojeni", který se stane jedním ze dvou bonusů reedice jeho debutové desky, jež najdeme v obchodech již od sedmadvacátého listopadového dne. A aby své fanoušky ve finiši slavíkovského hlasování dostatečně motivoval, přidal k písni i vizuál.

K němu napsal společně s Jakubem Mahdiesem scénář, kterým se snažili korespondovat s textem písně. Jeho záměr se mu povedl, klip je totiž plný odkazů či náznaků, které jdou ruku v ruce s tím, o čem právě zpívá. Navíc je třeba pochválit i práci kameramana, který si s výběrem těch správných záběrů dal opravdu záležet. Asi nejpůsobivější jsou ty z nočního lesa, naopak úplně vynechat mohl ty s Calltovými tanečními kreacemi, které celkové atmosféře písně i klipu zbytečně ubírají na autentičnosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY