Simply Red přibalí k albu "Big Love" kolekci svých největších hitů

17.11.2015 11:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britská kapela Simply Red se právě nachází na velkém světovém turné, kterým oslavuje nejen třicet let svého fungování, ale propaguje mimo jiné i letošní comebackovou studiovku "Big Love". A právě tato deska se koncem listopadu dočká reedice.

Simply Red - Big Love - Greatest Hits Edition: 30th Anniversary
© facebook interpreta
Pokud čekáte, že nová verze Velké lásky nabídne nějaké nové písně, jste na omylu. I když je produkce Simply Red i v posledních létech kvalitní, největší ohlas mají na právě probíhajícím turné, během kterého kapela opět zavítala i do Prahy, stejně ty nejznámější hity převážně z osmdesátých a devadesátých let. A právě ty na druhém disku doplní zmiňovanou reedici.

Titul "Big Love - Greatest Hits Edition: 30th Anniversary", který vyjde 27. listopadu, tak bude obsahovat dva disky. Ten první bude mít dvanáct stop, tedy jeho tracklist bude identický s obsahem původní verze desky "Big Love".

Druhý disk s výběrem osmnácti největších hitů přinese tyto osvědčené songy: Sunrise, Stars, A New Flame, Holding Back The Years, Home, You've Got It, Your Mirror, For Your Babies, The Right Thing, Say You Love Me, So Not Over You, Fake, Never Never Love, Thrill Me, Something Got Me Started, Money's Too Tight (To Mention), Fairground, If You Don't Know Me By Now.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY