"Emperor's New Clothes" Panic! At The Disco nabízí průměrný pop i ďábelského Brandona Urieho

27.10.2015 17:13 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Lasvegaská skupina Panic! At The Disco, dnes již prakticky jednočlenná, se vrací po dvou letech zpět na scénu. Brendon Urie, zpěvák, multiinstrumentalista a mozek pop-rockové skupiny si chce určitě spravit chuť po nepříliš povedené předchozí nahrávce "Too Weird to Live, Too Rare to Die!" a pokusí se o to hned zkraje roku 2016. V lednu totiž vyjde již pátá nahrávka nazvaná "Death Of A Bachelor".

Skladba "Emperor's New Clothes" je jednou z prvních ukázek z očekávané novinky. Ryze popová píseň nezaujme ani tak po hudební stránce, kdy nabízí vcelku řadový mainstreamový zvuk cílený na rádia, i když asi ne zrovna ta česká, ale nadchne zejména svým opravdu zdařilým vizuálem.

Brendon Urie v klipu zemře a místo v nebi skončí o pár pater níže, kde pro něho mají lepší práci. Následně jsme svědky trikově a maskérsky vydařené přeměny hlavního protagonisty v samotného ďábla, jehož úkolem je zřejmě zničit svět. Klip je mistrovským dílem a Urie si na něm dal očividně hodně záležet. Škoda jen, že to samé se nedá říct o skladbě samotné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY