Demi Lovato se svlékla pro Vanity Fair, aby ukázala, že je teď sebevědomá

04.10.2015 10:28 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Člověk by už nyní jen těžko vyjmenoval slavné popové zpěvačky, které neviděl nahé, ať už jejich více či méně odhalené fotky vznikly cíleně s profesionálními fotografy nebo je nafotili paparazzi při vystupování z taxíku. Nyní se k nim přidala i dosud v podstatě cudná Demi Lovato, ač to udělala s grácií a neplánovaně.

Fotograf Patrick Ecclesine zvěčnil zpěvačku pro časopis Vanity Fair v nepříliš veselé chvíli, kdy jí jen den předtím zemřel pradědeček, jenž pro ni hodně znamenal. Demi se tak namístě rozhodla, že není na co čekat a že se chce nechat nafotit taková, jak se nyní opravdu cítí - sebevědomá. Požadavkem tak byly sexy fotky bez oblečení, ale také bez speciálního osvětlení, make-upu či následných úprav.

Výsledek, který si i s doprovodným textem fotografa můžete přečíst zde, je spíše než erotický velmi intimní. A samozřejmě nečekejte žádné opravdu rajcovní záběry. Pod článkem najdete i krátký rozhovor se zpěvačkou, kde okolnosti vzniku fotografií sama vysvětluje.

Focení samozřejmě souvisí s novou deskou "Confident" (tj. "Sebevědomá"), která vyjde 16. října. Přes léto jsme slyšeli pilotní singl "Cool For The Summer" a stejně tak už pár týdnů víme všechny detaily o celé nahrávce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY