Cee-Lo Green vydá v listopadu novou desku

24.09.2015 15:16 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americký zpěvák a rapper Cee-Lo Green ohlásil vydání nového alba. Ke koupi bude už v první polovině listopadu.

Čtyřicetiletý rodák z Atlanty započal svoji sólovou kariéru již začátkem tohoto tisíciletí, kdy vydal album "Cee-Lo Green and His Perfect Imperfections". V roce 2004 přidal další sólový počin, ale to už dávno fungovala i dvoučlenná kapela Gnarls Barkley, která si celý svět získala hitem "Crazy". Od roku 2010 se Cee-Lo Green opět realizuje sólově. Po úspěšné desce "The Lady Killer", jejíž prodeje překonaly magickou hranici miliónu kusů, stihl natočit i vánoční album.

Poslední tři roky ale nic nového svým fanouškům nenabídnul. Tedy až do teď. Jeho již páté studiové album dostalo název "Heart Blanche" a v obchodech ho najdeme od 13. listopadu. Zpěvák prozatím i podrobnostech nové desky mlží, na veřejnost ale již prosáklo, že se na jejím vzniku podílí například Mark Ronson, Charlie Puth nebo americký projekt Wallpaper, který stojí například za velkým hitem Jasona Derula "Talk Dirty".

Protože do vydání alba již mnoho času nezbývá, k dispozici je už i pilotní singl, který byl počátkem tohoto týdne uveden do rádií. Na video k songu "Music To My Soul" se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY