Suede chystají desku spojenou s filmem

12.09.2015 12:08 - Dan Hájek | foto: Petr Klapper / musicserver.cz

Od vydání alba "Bloodsports" to už jsou více jak dva roky, parta okolo Bretta Andersona však nikterak nelenila. Suede nejdříve hodně koncertovali a následně se věnovali oslavám dvacetin desky "Dog Man Star". Stihli však i pracovat na novém materiálu, který se již brzy dočká svého zveřejnění. Sedmá řadovka dostala název "Night Thoughts" a dočkáme se jí hned z kraje roku 2016 (za dvanáct měsíců touto dobou budeme slavit druhé kulatiny "Coming Up") - její první větší představení se však odehraje mnohem dříve.

Suede - Night Thoughts
© facebook interpreta
Vše totiž vypukne na dvojitém večeru v londýnském Roundhouse 13. a 14. listopadu (předprodej na oba termíny začal 9. září), kdy bude mít premiéru stejnojmenný film, který režíroval uznávaný fotograf Roger Sargent, a kapela souběžně přehraje celou nahrávku. Podle uveřejněného traileru se můžeme těšit na celkem mysteriózní záležitost. Nemálo napovídá i již publikovaný obal, více je ale prozatím zahaleno do roušky tajemného mlčení a ani jejich oficiální stránky nevyzrazují nic navíc.

Novinka Suede "Night Thoughts" vyjde 22. ledna v několika formátech samotné CD, deluxe verze CD s DVD, sběratelská verze CD a DVD ve výpravné knížce nebo jako double vinyl) a bude obsahovat těchto dvanáct skladeb: When You Are Young, Outsiders, No Tomorrow, Pale Snow, I Don’t Know How To Reach You, What I’m Trying To Tell You, Tightrope, Learning To Be, Like Kids, I Can’t Give Her What She Wants, When You Were Young, The Fur & The Feathers. Trailer snímku naleznete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY