Iron Maiden poslali svého Eddieho ve "Speed Of Light" do počítačových her

15.08.2015 10:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak již mimo jiné od nás víte, začátkem září se fanoušci legendárních Iron Maiden dočkají nového alba "The Book Of Souls", které přinese jedenáct nových písní. I tak ale deska bude v základní verzi obsahovat dva disky, neb některé songy oplývají opravdu hodně dlouho stopáží. Zasvěcení, kteří již měli možnost novinku slyšet na speciálních poslechovkách po Evropě, ale i přesto upozorňují, že jde o jednu z nejlepších desek Iron Maiden za poslední dvě dekády, která přináší kvalitní materiál a žádnou vatu.

Přesvědčit se budeme moci již od čtvrtého zářijového dne a leccos nasvědčuje i pilotní singl "Speed Of Light", ke kterému kapela natočila video. I když natočila je asi silné slovo. Členové se v něm totiž opět vůbec neukazují. Jak už bývá nějakou dobu zvykem, většinu práce obstaral maskot Eddie, který byl tentokrát poslán do boje hned v několika interaktivních počítačových hrách.

Mimochodem, kapela připravuje pro vybrané fanoušky z celého světa speciální akci spojenou s prvním veřejnou poslechovkou nového alba. Ta se uskuteční devětadvacátého srpna v Paříži a všechny zúčastněné tam z Cardiffu dopraví speciální jet, který bude pilotovat sám Bruce Dickinson.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY