Calvin Harris do klipu k "How Deep Is Your Love" angažoval velmi žádanou modelku

09.08.2015 13:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Skotský DJ a producent Calvin Harris představil v druhé polovině července singlovou novinku "How Deep Is Your Love", kterou zároveň potvrdil, že opravdu maká na nové studiové desce. Bližší informace stále ponechává pod pokličkou a na téma svého pátého alba a jeho termínu vydání mlží.

I přesto, že Harris se na novince neprezentuje klasickým soundem, který z něho v posledních letech učinil jednoho z nejúspěšnějších producentů, písni natočené s londýnským triem Disciples se daří. Ve Skotsku dosáhla na druhou příčku prodejní hitparády, do první desítky se dostala i v Belgii a Austrálii a taktéž v prodejní UK Singles Charts zůstal stupínek pod zlatem.

Právě zveřejněný vizuál, jenž se natáčel koncem června v Malibu, dosavadní výsledky jistě brzy vylepší, i když žádné velké umění nenabízí. Hlavní roli si v něm zahrála velmi žádaná americká modelka Gigi Hadid, kolem které se v klipu vše točí - Gigi tančí v klubu, plave v šatech v bazénu, užívá si na luxusní jachtě…Tedy moc příjemné na pohled, ale dějově opravdu nic převratného.

Mimochodem, trio Disciples již brzy přijede zahrát do Čech. Jejich vystoupení bude součástí letošního ročníku festivalu Mácháč, který se uskuteční tradičně na Máchově jezeře. Kromě nich se na pláži Klůček jednadvacátý srpnový den představí i Madeon, Don Diablo nebo Cedric Gervais. Pokud chcete všechny tyhle hvězdy vidět, neotálejte s koupí vstupenky. V prodeji jich je už jen necelá tisícovka. Následně bude celý dvoudenní festival vyprodaný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY