Rod Stewart ohlásil na říjen svoji novou studiovku

25.07.2015 20:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Je mu sedmdesát, doposud prodal přes sto miliónů hudebních nosičů a na svém kontě má desítky velký celosvětových hitů. To vše je legendární britský hudebník Rod Stewart, který na říjen nachystal nové album.

Půjde už o jeho devětadvacátý studiový počin, který se na trhu objeví třiadvacátý říjnový den pod názvem "Another Country". Základní verze desky, kterou se držitel cen Grammy i BRIT Award pokusí navázat na úspěch dva roky starého alba "Time", bude obsahovat dvanáct písní, deluxe podoba pak o pět songů víc. O produkci se postaral sám zpěvák, pomocnou ruku mu nabídl dlouholetý pomocník a kamarád Kevin Savigar, který se z velké části podílel i na jeho předchozí studiové desce.

Vydání novinky "Another Country" uvádí již nyní singl "Love Is", který byl veřejnosti poprvé představen koncem června. Píseň má i svůj vizuál, na který se můžete podívat níže. Pro úplnost ještě dodejme kompletní tracklist: Love Is, Please, Walking In The Sunshine, Love And Be Loved, We Can Win, Another Country, Way Back Home, Can We Stay Home Tonight?, Batman Superman Spiderman, The Drinking Song, Hold The Line, A Friend For Life + Deluxe edition bonus tracks: Every Rock n' Roll Song To Me, One Night With You, In A Broken Dream (featuring Python Lee Jackson), Great Day, Last Train Home.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY