Carly Rae Jepsen zve v "Run Away With Me" do Paříže, New Yorku a Tokia

21.07.2015 09:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kanadská zpěvačka Carly Rae Jepsen se aktuální hitovkou "I Really Like You" konečně vymanila ze škatulky one-hit-wonder a následně naplno rozjela propagaci své nadcházející desky "E•MO•TION". Ta v Evropě vyjde koncem září, v Americe a Austrálii již v druhé polovině srpna. Pokud nás čtete v Japonsku, tak se máte nejlépe, tam Jepsen svoji třetí desku vydala již 24. června.

Za prodej již zmiňovaného singlu "I Really Like You" získala Carly čtyři zlatá ocenění a jedno stříbrné (v Anglii totiž prodala jen přes dvě stě tisíc kusů), a tak pomalu nastal ten správný čas do rádií poslat další předkrm v podobě singlu "Run Away With Me". Na něm je velmi citelně znát producentský dohled věhlasného Švéda Shellbacka, chybí mu však drive, který by ho katapultoval na přední příčky hitparád.

Píseň prostě jen tak plyne, nijak zvlášť nenadchne, ale rozhodně nejde ani o žádné velké zklamání. Totéž se dá říct i o klipu. Ten zpěvačka natáčela během propagačního turné po Francii, Americe a Japonsku, a záběry tak pořídila v Paříži, New Yorku a Tokiu. Připravte se tedy na čtyřminutový pohled na život hvězdičky, která si svůj aktuální úspěch maximálně užívá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY