Osazenstvo Lacuna Coil by novou desku chtělo nahrát ještě do konce roku

18.06.2015 08:39 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Italská rocková formace Lacuna Coil po vydání loňské desky "Broken Crown Halo" rozhodně nezahálí a už plánuje vydání dalšího díla. Jak zpěvák Andrea Ferro prozradil, přípravy jsou v plném proudu. Do konce roku by muzikanti chtěli být hotoví a s novými písněmi by se pak rádi pochlubili v příštím roce.

"Minulý rok to bylo docela náročné, vše se točilo jen kolem turné. Navštívili jsme Severní Ameriku, Kanadu, Jižní Ameriku, Rusko, Evropu... Letos na to jdeme zlehka, vzali jsme pár vystoupení na festivalech a rozhodli se uspořádat nějaké koncerty doma v Itálii," řekl frontman. Dále uvedl: "Do práce jsme se ale už pustili, protože než novinku uvedeme, bude naše poslední deska dva roky stará. Máme připravených spoustu nápadů a právě se chystáme na vokální party."

Vzhledem k personálním změnám v kapele lze očekávat, že změně neunikne ani její projev. Z formace totiž odešli kytarista Cristiano "Pizza" Migliore a bubeník Cristiano "CriZ" Mozzati. Andrea Ferro to okomentoval slovy: "Určitě se dočkáte pořádné porce melodií, protože právě to je u nás Italů zásadní. Samotnému by mi takový prvek chyběl. Současně mám ale rád, když skladby nepostrádají na tvrdosti. Myslím, že další deska bude drsnější - máme konec konců nového bubeníka, který se bude chtít realizovat. Celý náš tým je dost silný a chceme vám předvést opravdu skvělé dílo."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY