shop.musicserver.cz
Nové desky 42/2019 - od Mňágy a Žďorp přes Elbow po R+

Nové desky 42/2019 - od Mňágy a Žďorp přes Elbow po R+

Vydáno: 16.10.2019 06:47 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Půlka října bude patřit rocku, hip-hopu a částečně i klasické hudbě. Můžete se těšit na Mňágu a Žďorp, anglické Elbow, navrátivší se Lil' Kim, vídeňského Jonase Kaufmanna, zremixovaného Floexe, slovenské Nocadeň, rappera Walea, tajemný projekt R+, Fantasii a tvrďáky Lacuna Coil a Life Of Agony.

Pokud se v pondělí 14. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Mňága a Žďorp - Třecí plochy (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Mňága a žďorp - Třecí plochy
Mňága a Žďorp přichystala své v pořadí čtrnácté studiové album nazvané "Třecí plochy". Kapela z Valašského Meziříčí na něm nabídne dvanáct písní, které uvádí předělávka písničky "Je to nejistý" od J.A.R. Po úspěšné spolupráci na albu "Třínohý pes" se kapela znovu rozhodla natáčet s producentem Milanem Cimfem a novinku nahrála v květnu ve studiu Sono. Některé písničky se vyklubaly ze starších demáčů, jiné vznikly letos. Jak už název desky napovídá, ústředním tématem jsou vztahy. Na nahrávce se pak podílelo také několik hostů. K těm stálým, kteří s kapelou koncertují, tedy bývalému členu Buty klávesáku Milanu Nytrovi a zpěvačce Jitce Andráškové, přibyli Luboš Novotný z Druhé trávy a dechová sekci kapely Brass Avenue. Prvním reprezentantem je singl "Kdo čím chce být".


Lil' Kim - 9 (Queen Bee)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rap / hip hop

Lil' Kim - 9
Nelze prohlásit, že by o americké rapperce Lil' Kim nebylo v posledních letech vůbec slyšet, nicméně faktem je, že její příznivci čekali na její nové album celých čtrnáct let. Nyní je čekání konečně u konce a ukončilo album "9", jehož název neznamená pořadí, ale zcela něco jiného. "Je to pro mě číslo duchovního probuzení. Když jsem začínala v Junior M.A.F.I.A. bylo nás devět členů, moje dcera se narodila 9. června, Biggie (The Notorious B.I.G.) zemřel 9. března a je 2019. Je to pro mě mocné číslo." Není tedy divu, že obsahuje devět skladeb, v nichž uslyšíte samply od Lil Durka, The xx a Bubba Sparxxxe . Coby hosté přidali svůj hlas Rick Ross, Musiq Soulchild, Rich The Kid, O.T. Genasis a City Girls. Kompletní album je již ke slyšení na YouTube profilu rapperky.


Elbow - Giants Of All Sizes (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Elbow - Giants Of All Sizes
Osmá studiovka populární poprockové formace Elbow se nese ve znamení velkých změn. Frontman Guy Garvey k nahrávce s titulem "Giants Of All Sizes" "Ke spoustě věcí jsme přistoupili tentokrát jinak. Nahrávali jsme v jiném městě, v Hamburku. Změnili jsme svůj přístup k práci a všichni jsme se svorně dohodli, že necháme nové písně si tak trochu žít vlasním životem a nebudeme příliš deformovat vize každé z nových skladeb. Každý z nás si přípravy užil a jsme na naše dílo patřičně hrdí." Na YouTube.com najdete ukázky několikra vybraných skladeb. O svůj názor se s námi podělte v komentářích.


Lacuna Coil - Black Anima (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: gothic metal

Lacuna Coil - Black Anima
Iralská gothic metalová formace Lacuna Coil vydává své deváté studiové album. Nahrávka nese titul "Black Anima" a vůbec poprvé se na ní podílel bubeník Richard Meiz. Jako pilotní sigl vybrala kapela skladbu "Layers Of Time" a kromě této skladby obsahuje nahrávka dalších deset kousků. Zmiňovaný singl a také další píseň "Reckless" si můžete poslechnout na YouTube.com. Jak se vám líbí?


Jonas Kaufmann - Wien (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasický zpěv

Jonas Kaufmann - Wien
Německý tenor Jonas Kaufmann na nějaký čas emigroval do Vídně, jak napovídá název jeho nového alba "Wien". Společně se slovutnou Wiener Philharmoniker pod vedením maďarského dirigenta Ádáma Fischera nahrál celkem devatenáct písní, které se váží k rakouskému hlavnímu městu. Ve třech z nich ho navíc doprovodila americká sopranistka Rachel Willis-Sørensen. Vydáním alba, které seženete i v deluxe edici nebo na vinylu, žijí oficiální stránky zpěváka.


Life Of Agony - The Sound Of Scars (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: moderní metal

Life Of Agony - The Sound Of Scars
Vedle Lacuna Coil se na metalové fanoušky těší s novinkovou deskou také formace Life of Agony. Ta vydává šestou studiovku "The Sound Of Scars". Tématicky navazuje na debut kapely "River Runs Red", který vyšel před šestadvaceti lety. Žánrově se pohybuje kolem groove metalu, post-grunge a odkazuje i na hardcoreovou scénu v New Yorku. jestli je tomu skutečně tak, posuďte sami a poslechněte si na YouTube.com jednu z novinkových skladeb "Scars".


Fantasia - Sketchbook (Rock Soul)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: současné r'n'b

Fantasia - Sketchbook
Vítězka třetí řady American Idol Fantasia Barrino, která již několik let užívá pouze své křestní jméno, se po předloňském vánočním albu rozhodla odejít od velkého vydavatelství a na svém vlastním labelu vydává šesté album "Sketchbook". Dvanáct písniček, mezi jejiž autory najdeme jména jako Meghan Trainor, T-Pain, T.I., Jazmine Sullivan nebo Brandy, pojala na vlně současného r'n'b s přesahy ke gospelu. Produkce se ujal Jevon Hill známý ze spolupráce s Chrisem Brownem nebo Snoop Doggem a T-Paina na desce také uslyšíte, stejně jako matku zpěvačky Diane aka Mama Diane. První ukázky prezentuje na svém YouTube profilu.


Freddie Mercury - Never Boring (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / opera

Freddie Mercury - Never Boring
S úspěchem "Bohemian Rhapsody" a tedy větším zájmem o Freddieho Mercuryho přichází také jeho nová kompilace "Never Boring" s dvanácti písničkami sestavená týmem, který dlouhá léta spolupracoval jak se skupinou Queen i samotným zpěvákem. Justin Shirley-Smith, Kris Fredriksson a Joshua J Macrae to vzali z gruntu a vybrali pro ni celkem dvanáct písniček v těch nejlepších verzích. To ale není všechno. Zároveň s tím vycházejí i speciální edice debutu "Mr. Bad Guy" a společného alba s Montserrat Caballé "Barcelona". Všechny tři doplněné navíc DVD či Blu-ray diskem nabídne speciální edice. Větší podrobnosti doplní zpěvákův web.


Tip týdne

R+ - Last Summer (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / trip hop / house

R+ - Last Summer
Název projektu R+, někdy také označovaný R Plus, je tak trochu tajemný a poměrně dlouho se ani nevědělo, kdo za ním stojí. Pak se ovšem objevila v jednom ze singlů Dido a bylo jasné, že je to další z projektů jejího bratra Rolla Armstronga. Vše začalo už při nahrávání její desky "Still On My Mind", na níž se Rollo také podílel, a během tvorby písniček se tvůrčí proces rozdělil do dvou směrů - první ve stylu Dido a druhý, který prezentuje nyní album "Last Summer". Anglický producent a skladatel si k němu ještě přizval kolegyni z Faithless Sister Bliss. Výsledkem je celkem dvanáct skladeb, které se nesou převážně na elektronické vlně s lehkými výlety k trip hopu a house. Seznámit se s tímto projektem můžete na jeho YouTube profilu.


Wale - Wow… That’s Crazy (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Wale - Wow… That’s Crazy
Po dvou a půl letech se vrací na scénu americký rapper Wale a má, co napravovat. Zatímco jeho předchozí tři alba skončila na vrcholu americké hitparády, respektive těsně pod ním, "Shine" se došplhalo sotva do první dvacítky. Jeho letošní novinka dostala název "Wow... That's Crazy" a je doslova našlapaná hosty. V celkem patnácti skladbách se blýskli například Kelly Price, Lil Durk, Rick Ross, Meek Mill, Bryson Tiller, 6LACK, Ari Lennox, Boogie, Meghan Thee Stailion nebo Mannywellz. Produkci dostali na starost Oz, D Woo, Sango, OB, Esta, Hit Boi, Mike Hector či Arcade. Vysledek hromadné spolupráce okusíte na Waleově YouTube kanálu.


Big Thief - Two Hands (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Big Thief - Two Hands
Americká indie rocková skupina Big Thief, kterou jste mohli slyšet na letošním Szigetu, přináší v tomto roce již druhé album. Po "U.F.O.F." vydává desku "Two Hands" s desítkou písniček, které natáčeli na rozdíl od předchůdce v Texasu za asistence producenta Andrewa Sarla. Vzhledem k tomu, že studio Sonic Ranch v Tornillu je umístěné blízko pouště, měli byste v něm slyšet její syrovost. I proto bylo vše nahrávané živě bez dodatečných úprav. Podle prvních recenzí se to povedlo velmi dobře a deska na metacritics atakuje 90%. Seznámit se s ní můžete na YouTube kanálu formace.


Nocadeň - Aurora (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Nocadeň - Aurora
Rasťo a Robo Kopina, kteří tvoří duo Nocadeň, přichystali své sedmé studiové album "Aurora" a první myšlenka na něj pochází již z roku 2017, když chystali svůj výběr hitů. Rasťo k tomu doplňuje: "Z mého pohledu to bylo asi nejmíň komplikované nahrávaní. Chtěli jsme dosáhnout trochu jiný zvuk, a tak jsme zvolili i odlišný nahrávací postup. Z velké části ji nahrával bratr sám a tento materiál jsme následně dokončili s producentem Vladem Gnepem v jeho studiu. Vystačili jsme si víceméně sami tři a na albu je tak minimum hostů." O finální mastering se opět postaral držitel Grammy Vlado Meller, jehož služeb využili i Pink Floyd, Rolling Stones, Paul McCartney, System Of A Down či Oasis. Co z toho vzniklo, můžete zjistit na z prvních singlů na YouTube profilu dua.


Frank Sinatra - My Way (50th Anniversary) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: swing / tradiční pop

Frank Sinatra - My Way (50th Anniversary)
Legendární album Franka Sinatry "My Way", na němž vedle písní z Great American Songbook zazněly i Beatlesovská "Yesterday" a "Mrs. Robinson" dua Simon & Garfunkel, se podobně jako "Abbey Road" letos dočkalo padesátiletého výročí a u této příležitosti vychází jeho výroční edice. Oproti té čtyřicetileté přidává navíc tři živé verze titulní písničky a dvě z nich v duetech s Willie Nelsonem a Lucianem Pavarottim. Album bude navíc k dispozici také na vinylu. Více se o této události dočtete na Sinatrově webu.


Il Divo - Timeless Live In Japan (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasický crossover

Il Divo - Timeless Live In Japan
Už za několik málo dní si můžete v pražském Kongresovém centru vychutnat koncert Il Divo. Pokud by vás zajímalo, je tu jejich nový živák "Timeless Live In Japan", který bude k dispozici na DVD a Blu-ray. Jak už název napovídá, pěvecký kvartet jej opět po pěti letech pořídil v Japonsku a záznam zachycuje celkem šestadvacet písniček, které jsou jednak průřezem patnáctileté kariéry a také představuje poslední album "Timeless". Bonusem je rozhovor s Il Divo. První tři ochutnávky servírují na svém YouTube profilu.


Chicago - Chicago XXXVII: Chicago Christmas (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soft rock / jazz rock / vánoční hudba

Chicago - Chicago XXXVII: Chicago Christmas
I když je teprve polovina října, je nutné si přiznat, že je třeba pomalu myslet na Vánoce. S jednou z prvních připomínek přichází americká skupina Chicago, která vydává sváteční album "Chicago XXXVII: Chicago Christmas". Je to už čtvrté album tohoto druhu, co kapela nahrála, ovšem zatímco se v minulosti soustředila především na tradiční skladby, tentokrát mezi jedenácti písničkami najdete původní songy. Výjimkou jsou pouze tradicionály "Sleigh Ride" a "Here We Come A Caroling" a hit "What The World Needs Now Is Love", který sloužilo duo Hal David and Burt Bacharach. Ukázky všech najdete na stránkách amerického Amazonu.


Floex - Machinarium Remixed (Minority Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / ambient / filmová hudba

Floex - Machinarium Remixed
Soundtrack ke hře "Machinarium" letos slaví deset let od svého vydání a jeho autor Tomáš Dvořák aka Floex se k němu nyní hned dvakrát vrátí. Vedle speciálního koncertu to bude kolekce remixů "Machinarium Remixed". Mezi sedmi remixéry, kteří dali skladbám nový kabát, jsou například legendární Orbital, Jim Guthrie, post-rockoví 65daysofstatic, německý producent C418, Baiyon, hudební skladatel Ed Critchley a také domácí duo Dva. První ukázky uslyšíte na Floexově soundcloud.com profilu.


Ensemble Resonanz - Bryce Dessner: Tenebre (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: současná klasická hudba

Ensemble Resonanz - Bryce Dessner: Tenebre
Bryce Dessner je už několik let známý nejen coby člen rockové formace The National, ale také coby hudební skladatel filmové a současné klasické hudby. V roce 2010 spolupracoval s Kronos Quartet na albu "Aheym", na nějž zařadil celkem čtyři kompozice. Nyní se tomuto dílu dostane plné orchestrální podoby, kterou dostal na starost hamburský Ensemble Resonanz společně s americkým kytaristou Mosesem Sumneym. Ukázky toho, jak se jim povedlo toto dílo zpracovat, najdete na Dessnerově facebooku.


V krátkosti

  • Gaby Moreno & Van Dyke Parks - ?Spangled! (Warner Music)
    Guatemalská hudebnice Gaby Moreno a americký producent Van Dyke Parks vydávají další společné album, tentokrát nazvané "?Spangled!". Přichystali pro něj celkem deset písniček a jednoho hosta, kterým je Jackson Browne. Představení alba nabízí YouTube profil Gaby Moreno.
  • David Bowie - VH1 Storytellers (Warner Music)
    Živák "VH1 Storytellers" vydal David Bowie v roce 2009 a při jeho desetiletém výročí vychází jeho vinylová podoba rozířená o další čtyři skladby, které na původní verzi nebyly.
  • Christopher Tignor - A Light Below (Bertus)
    Americký skladatel, muzikant a softwarový inženýr Christopher Tignor, kerý je člen mnoha formací, představuje své album "A Light Below". Pro sedm skladeb na pomezí ambientu a minimalismu si vyvinul zcela nový software, které mu umožnil ovládat moderní elektroniku pomocí akustických nástrojů, jako jsou housle či perkuse. Co z toho vzniklo, uslyšíte na YouTube labelu Westernvinyl.


Dále vychází:

Amendola Vs. Blades - Everybody Wins (Bertus)
Babymetal - Metal Galaxy (Mystic Production)
Barney Wilen Quartet - Barney Wilen Quartet Live In Tokyo ’91 (Bertus)
Bent Knee - You Know What They Mean (Sony Music)
Bill Mackay And Katinka Kleijn - Stir (Bertus)
Blackwater Holylight - Veils Of Winter (Bertus)
Blut Aus Nord - Hallucinogen (Bertus)
Bodega - Shiny New Model (EP) (Bertus)
Boy Harsher - Country Girl Uncut (Bertus)
Common Holly - When I Say To You Black Lightning (Bertus)
Current Affairs - Object & Subject (EP) (Bertus)
Cursive - Get Fixed (Big Scary Monsters)
Dan Luke And The Raid - Out Of The Blue (Bertus)
DJ Spoony - Garage Classical (Sony Music)
Eclipse - Paradigm (Bertus)
Emptyset - Blossoms (Mystic Production)
Fleshworld - The Essence Has Changed, But The Details Remain (Bertus)
Grade 2 - Graveyard Island (Bertus)
Christoph Sietzen - Silence (Sony Music)
Jaimie Branch - Fly Or Die II - Bird Dogs Of Paradise (Bertus)
Kelly Carmichael - Heavy Heart (Bertus)
Lacuna Coil - Black Anima (Limited Edition) (Sony Music)
Lightning Bolt - Sonic Citadel (Mystic Production)
Lindström - On A Clear Day I Can See Forever (Bertus)
Lyambiko & Wdr Funkhausorchester - Berlin - New York (Sony Music)
Masahiro Sugaya - Horizon, Volume 1 (Bertus)
Michael Sweet - ten (Bertus)
Michael Sweet - ten (Deluxe Edition) (Bertus)
Mnnqns - Body Negative (Bertus)
Mnnqns - Body Negative (Deluxe Edition) (Bertus)
Night Dreamer (Feat. Smashing Pumpkins’ Jeff Schroeder) - Treasure ()
Pizzagirl - First Timer (Bertus)
Profanatica - Rotting Incarnation Of God (Mystic Production)
Richard Dawson - 2020 (Bertus)
Spock's Beard - Noise Floor (Sony Music)
The Devil Wears Prada - The Act (Solid State Records)
The Mute Gods - Tardigrades Will Inherit The Earth (Sony Music)
Thousand Below - Gone In Your Wake (Warner Music)
Toothgrinder - I Am (Universal)
Totengeflüster - The Faceless Divine (Bertus)
Travis Greene - Broken Record (Sony Music)
Wayward Sons - The Truth Ain’T What It Used To Be (Bertus)
Yungblud - The Underrated Youth (EP) (Universal)

Vychází na vinylu:
Amendola Vs. Blades - Everybody Wins (Bertus)
Babymetal - Metal Galaxy (Mystic Production)
Barney Wilen Quartet - Barney Wilen Quartet Live In Tokyo ’91 (Bertus)
Bent Knee - You Know What They Mean (Bertus)
Bent Knee - You Know What They Mean (Sony Music)
Big Thief - Two Hands (Bertus)
Bill Mackay And Katinka Kleijn - Stir (Bertus)
Blackwater Holylight - Veils Of Winter (Bertus)
Blut Aus Nord - Hallucinogen (Bertus)
Bodega - Shiny New Model (EP) (Bertus)
Boy Harsher - Country Girl Uncut (Bertus)
Common Holly - When I Say To You Black Lightning (Bertus)
Current Affairs - Object & Subject (EP) (Bertus)
Dan Luke And The Raid - Out Of The Blue (Bertus)
David Bowie - Vh1 Storytellers (Warner Music)
Eclipse - Paradigm (Bertus)
Elbow - Giants Of All Sizes (Universal)
Emptyset - Blossoms (Mystic Production)
Fleshworld - The Essence Has Changed, But The Details Remain (Bertus)
Frank Sinatra - My Way (50th Anniversary) (Universal)
Freddie Mercury - Mr. Bad Guy (Universal)
Freddie Mercury - Never Boring (Universal)
Gary Numan - The Pleasure Principle – The First Recordings (Bertus)
Grade 2 - Graveyard Island (Bertus)
Christopher Tignor - A Light Below (Bertus)
J.A.R. - LP Box (Warner Music)
Jaimie Branch - Fly Or Die Ii - Bird Dogs Of Paradise (Bertus)
Jennifer Rush - Jennifer Rush (Sony Music)
Jonas Kaufmann - Wien (Sony Music)
Kim Gordon - No Home Record (Bertus)
Lacuna Coil - Black Anima (Sony Music)
Life Of Agony - The Sound Of Scars (Mystic Production)
Lightning Bolt - Sonic Citadel (Mystic Production)
Lindström - On A Clear Day I Can See Forever (Bertus)
Mark Kozelek With Petra Haden - Joey Always Smiled (Bertus)
Masahiro Sugaya - Horizon, Volume 1 (Bertus)
Michael Monroe - One Man Gang (Warner Music)
Mnnqns - Body Negative (Bertus)
Nina Hagen - Was Denn? (Sony Music)
Pizzagirl - First Timer (Bertus)
Profanatica - Rotting Incarnation Of God (Mystic Production)
Richard Dawson - 2020 (Bertus)
Sorxe - The Ark Burner (Bertus)
Starcrawler - Devour You (Bertus)
Stephen Mallinder - Um Dada (Bertus)
Steve Miller Band - Welcome To The Vault (Universal)
Stew - People (Bertus)
The Clash - London Calling (2019 Limited Special Sleeve) (Sony Music)
Thousand Below - Gone In Your Wake (Warner Music)
Toothgrinder - I Am (Universal)
Wayward Sons - The Truth Ain’T What It Used To Be (Bertus)

Reedice:
Freddie Mercury - Mr. Bad Guy (Universal)
Freddie Mercury - Never Boring (Universal)
Freddie Mercury & Monserrat Caballé - Barcelona (Universal)
Gary Numan - The Pleasure Principle – The First Recordings (Bertus)
J.A.R. - CD Box (Warner Music)
Primal Scream - Give Out But Don't Give Up: The Original Memphis Recordings (Sony Music)
The Clash - London Calling (2019 Limited Special Sleeve) (Sony Music)
UFO - Phenomenon-(Deluxe edice-3CD) (Warner Music)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)
- Z Mňágy a Žďorp odešel základní pilíř - kytarista Martin Knor (10.01.2024 07:57)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince Vladimír Mišík The Prodigy Queen AC/DC Karel Gott Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Rush Dua Lipa Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu