tvrdí Joe Satriani - musicserver.cz">

Comeback Chickenfoot? "Nereálný," tvrdí Joe Satriani

16.06.2015 10:10 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Slavný kytarový mág Joe Satriani má za sebou několik velkých projektů a jeden z nich - superskupinu Chickenfoot - pravděpodobně definitivně pohřbil. Jak prozradil, ostatní členové kapely se nyní věnují dalším činnostem. Nic na tom nemění ani fakt, že obě vydaná alba (debutové z roku 2009 a druhé CD "Chickenfoot III") sklidila velký úspěch.

Už zpěvák formace a bývalý frontman Van Halen Sammy Hagar loni uvedl, že v rámci Chickenfoot nemají v plánu nahrávat nové písně. "Velice rád nahrávám. Ale na úrovni Chickenfoot musíte pro tuto srandu vyčlenit půl milionu. Píšeme a nahráváme asi půl roku. Znamená to spoustu práce, která není prodejem CD v těchto dnech příliš kompenzovaná, což je docela frustrující," prozradil tehdy v rozhovoru pro magazín Rolling Stones.

"I když se nám spolu pracovalo dobře, naše časové možnosti jsou až příliš proti," řekl nyní Satriani. "Sice mi to trochu začalo chybět, ale vím, že tudy cesta nevede. I když bych si sebevíce přál se zase s klukama sejít, možná se nám to ani nemusí povést. Pak mi nezbude nic jiného, než zkusit zase další možnosti, třeba i s někým jiným..." Z jeho slov dále vyplynulo, že jako jediný neztratil všechnu chuť do případné další spolupráce, zatímco zbytek kapely o ni nejeví sebemenší zájem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY