Nový singl Owl City a Aloe Blacca "Verge" aspiruje na jeden z hitů letošního léta

30.05.2015 08:26 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Jeden si léto podmanil v roce 2012, o rok později se ten druhý na jiném summer hitu výrazně podílel. Letos to dali oba dva dohromady a vypadá to, že jim to opět všichni sežerou. Řeč je o Adamu Youngovi z projektu Owl City a Aloe Blaccovi, kteří mají znova chuť být hvězdami letní sezóny. Spolu totiž nahráli energický track "Verge", jenž zastupuje post pilota z Adamova nového alba. A již po prvním poslechu zjistíte, že tohle rádia budou hrát s velkou oblibou.

Víceméně dvojče tři roky starého hitu "Good Time" s Carly Rae Jepsen dokonce mnozí považují za doposud nejlepší song od Owl City. Názor si udělejte sami, singlu ale nelze upřít, že je jako dělaný pro sluncem prolité měsíce strávené u vody a po večerech na tanečním parketu. Optimismus, bezstarostnost a radost z něčeho nového jsou základními prvky, z nichž je "Verge" sestaven. Odráží to i samotný klip, který nabízí pohled na nové začátky, jichž se nesmí člověk bát. Samotný Adam zdůrazňuje myšlenku songu stejným způsobem: "Když jsem 'Verge' psal, chtěl jsem zachytit ten okamžik, jenž každý zažívá, tu danou situaci v životě, která znamená konec jedné éry a zároveň začátek nové."

Novinka se objeví na již pátém studiovém počinu jednočlenného projektu Owl City s názvem "Mobile Orchestra". Ten ve standardní verzi nabídne celkem deset písní. Možným lákadlem jsou i spolupráce s hvězdou country Jakem Owenem či již téměř zapomenutou devadesátkovou chlapeckou senzací Hanson. Celého alba se dočkáme 10. července.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY