Duet "Na nebe nečekej" Ezyho a Moniky Bagárové patří k průšvihům roku

11.05.2015 09:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slyšeli jste někdy o Ezym? Zasvěcení jistě ano, a to například v rámci loňské spolupráci jeho kapely EzyWay s Benem Cristovao na singlu "Be Mine". Poslední dobou tohoto zpěváka ale začíná být všude nějak moc. Například jej začala zbytečnými reportážemi nepochopitelně protlačovat jedna soukromá televize. Z podobně nepochopitelného důvodu byl osloven, aby moderoval letošní žánrové Anděly, kde (buďme upřímní) odvedl opravdu velmi tristní výkon. A aby těch podivných věcí kolem něj nebylo málo, představil vizuál ke slibovanému duetu s Monikou Bagárovou.

Skladba “Na nebe nečekej“ je jedním z nejméně povedených duetů posledních let. Je velkou záhadou, proč se k ní právě Monika, která v současné době zkouší bodovat singlem "Never Had", vůbec propůjčila. Zatímco ona má hezky zabarvený hlas, skvěle intonuje, a navíc jí nechybí obrovské charisma, Ezy tohle všechno postrádá. V písni spíše kňučí, jeho zpěv je velmi nejistý a text songu je opět hříčkou prázdných klišé.

Lidé kolem Ezyho ale úspěchu nejspíš věří, a tak se snažili vyhrát si s vizuálem. Ten však skóre nevylepšuje. Kromě záběrů na půvabnou Bagárovou nestojí za nic, ba co víc, díky nedomyšleným a (v mnoha případech pro Ezyho i hodně nelichotivě natočeným) záběrům song sráží ještě hlouběji mezi hudební ostudy tohoto roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY