Josh Groban vydá koncem dubna album plné coververzí

16.04.2015 13:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když v některých evropských státech americký zpěvák Josh Groban prozatím nenašel takové fanouškovské zázemí, jaké by si díky svému hlasu zasloužil, doma v Americe je právem považován za jednu z nejúspěšnějších hvězd poslední dekády. Svoji pozici si jistě ještě upevní díky novému albu "Stages", které vydá 24. dubna.

Zasvěcení američtí hudební kritici, kteří Grobanovu novou desku již měli možnost slyšet před jejím vydáním, pějí na kolekci třinácti písní ódy a mimo jiné vyzdvihují i duet "All I Ask Of You", který zpěvák natočil s Kelly Clarkson. Je třeba upřesnit, že "Stages" není další klasickou řadovkou, jedná se o kolekci coververzí, které zazněly v těch nejznámějších světových muzikálech.

Čtyřiatřicetiletý zpěvák si i díky obrovskému rozpětí hlasu mohl vzít na paškál songy z "Bídníků", "Fantoma Opery" nebo slavného "A Chorus Line". Z posledního zmiňovaného pochází i píseň "What I Did For Love", která byla zvolena za pilotní singl. Song již má i své video, na které se můžete podívat pod článkem. Pro úplnost přikládáme i oficiální trailer k desce.

Ještě dodejme i kompletní tracklist včetně bonusů deluxe edice: Pure Imagination, What I Did For Love, Bring Him Home, Le Temps Des Cathédrals, All I Ask From You (feat. Kelly Clarkson), Try To Remember, Over The Rainbow, Children Will Listen/Not While I’m Around, You’ll Never Walk Alone, Old Devil Moon (feat. Chris Botti), Finishing The Hat, If I Loved You (feat. Audra McDonald), Anthem + deluxe edition bonus tracks: Gold Can Turn To Sand, Empty Chairs At Empty Tables.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY