Kabát nazpíval hymnu hokejového šampionátu - musicserver.cz">

"Přijde masér a to je naše máma." Kabát nazpíval hymnu hokejového šampionátu

01.04.2015 16:51 - Josef Martínek | foto: Patrik Bouzek

Hokejové mistrovství světa v České republice je za rohem, očekávaný sportovní svátek se na stadionech v Praze a Ostravě rozehraje 1. května. Už nyní má ale svoji hymnu. Nazpívala ji skupina Kabát, jmenuje se "Brousíme nože" a není to, bohužel, apríl.

"Kabáty posloucháme v kabině, takže jsme moc rádi, že nám složili písničku. Je super. Myslím, že se do kabiny před zápasem bude hodit," prohlásil Radek Smoleňák, který byl v této sezoně kapitánem českého týmu.

Skladba by se rovněž měla objevit na novém, právě připravovaném albu populární formace a podle očekávání se jedná o dunivou hospodskou odrhovačku. Jen ty sloky jsou nějaké ospalé a Josef Vojtek sází slova za sebou nepřirozeně, jak kdyby zpíval na vesnickém karaoke. A ani refrén nedosahuje hitovosti nejznámějších písní kapely.

Opravdovou perlou je však text. "Hej, jak nevyhrajem, pánbůh s váma, přijde masér a to je naše máma, ten umí ještě více, levá, pravá, natrhne ti plíce..." Co k tomu dodat? Snad jen přání, aby naši reprezentanti hráli líp než Kabát.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY