Novinka Kendricka Lamara "To Pimp A Butterfly" je venku už za pár dní. Rapper prozradil další detaily

13.03.2015 09:11 - Simona Knotková | foto: facebook.com/kendricklamar

"Otevřená, plná strachu a neomlouvající se" - i taková má být jedna z nejočekávanějších desek letošního roku. Kendrick Lamar se s ní premiérově představí už 23. března a od tohoto týdne víme také další detaily.

Kendrick Lamar - To Pimp A Butterfly
© facebook interpreta
Nástupce jednoho z nejzásadnějších hiphopových počinů posledních let "Good Kid, M.A.A.D City" se předvede pod titulem "To Pimp A Butterfly". Ve standardní verzi interpretův repertoár obohatí o šestnáctku nových songů, respektive čtrnáctku, když vypustíme dva již známé singly "i" a "The Blacker The Berry".

Zvukově v sobě nová nahrávka ponese prvky funku, free jazzu nebo mluvené poezie. A na co přesně její titul odkazuje? Čerstvý držitel dvou cen Grammy v rozhovoru pro Rolling Stone zůstal tajemný a pouze sdělil, že je to něco, co budou jednoho dne rozebírat studenti na vysoké škole.

e "Vezmete černého kluka, postavíte ho do světla ramp a najdete odpovědi na otázky, na které jste se nikdy ani neptali," prozradil Lamar další indicii z pozadí tématického ladění alba.

Tracklist "To Pimp A Butterfly" by měl mít následující podobu: Wesley's Theory, For Free? (Interlude), King Kunta, Institutionalized, These Walls, u, Alright, For Sale? (Interlude), Momma, Hood Politics, How Much A Dollar Cost, Complexion, The Blacker The Berry, You Ain't Gotta Lie (Momma Said), i, Mortal Man.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY