Maroon 5 se projíždějí po Los Angeles a novinkou "Sugar" šokují na svatebních oslavách

15.01.2015 13:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Poslední dobou jsou scénáře klipů stále častěji stavěny na velmi jednoduché, leč maximálně efektivní zápletce. Interpreti prostě překvapí své fanoušky nějakým speciálním vystoupením nebo dorazí na místo, kde by je jen málokdo čekal. Sledovat potom reakce překvapených fandů je hodně emotivní, protože (ruku na srdce) asi nic nepotěší víc než spontánní, upřímná radost a následný pocit štěstí. A něco obdobného si pro nový klip vymyslela i kapela Maroon 5.

Šestý den posledního měsíce minulého roku se Adam Levine a jeho partička převlékla do slušivých obleků a vyrazila zahrát na několik svatebních slavností po Los Angeles. Jejich účastníci o návštěvě neměli ani tušení, a tak se většině z nich dostalo nejen obrovského šoku, ale i naprosto unikátního dárku, díky kterému byl ten jejich den D ještě o trošku nevšednější.

Celá tato pětiminutová šaráda (myšleno v dobrém) je doprovázena písní "Sugar", která byla zvolena za další singl z loňské desky "V". Popový song s jemným funky nádechem, který hudebně trošku připomíná "Last Friday Night" od Katy Perry, patří rozhodně k tomu lepšímu, co poslední deska Maroon 5 nabízí. Pokud povedené audio spojíme s emotivním vizuálem, mohlo by to v hitparádách i prodejnosti klapnout.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY