shop.musicserver.cz
Nové desky 23/2021 - od Maroon 5 přes AFI po Garbage

Nové desky 23/2021 - od Maroon 5 přes AFI po Garbage

Vydáno: 15.06.2021 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Maroon 5

Vedle spousty vinylů, které přinesl Record Store Day, budou obchody s hudbou napěchované rapem a rockem. První žánr zastoupí Migos, Prago Union či Polo G, ten druhý pak AFI, Garbage, Danny Elfman, The Scientists, Joe Bonamassa, Sleater-Kinney a Mammoth WVH. Zpestření přinesou Marina, Marshmello či Lukas Nelson.

V pátek 11. června vyšly tyto nové tituly:

Maroon 5 - Jordi
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Maroon 5 - JORDI
Maroon 5 připravovali svou sedmou řadovku poměrně dlouhou dobu. Vznik dvanácti písniček (respektive čtrnácti v případě deluxe edice) hodně ovlivnilo úmrtí manažera kapely a blízkého přítele Adama Levina Jordana Feldsteina. Jak je zřejmé z názvu "Jordi", americká formace mu tuto nahrávku věnovala. Na většině songů se už nepodílel jeden ze zakládajících členů skupiny (pamatoval ještě éru, kdy vystupovala jako Kara's Flowers) Mickey Madden, který sestavu loni v létě opustil. Naopak se pod nimi podepsala armáda producentů, jako The Monsters & Strangerz, Mikky Ekko, Cirkut, Boi-1da, Beam, Louis Bell, Andrew Watt nebo Michael Pollack. K nim navíc přibyli ještě hosté Megan Thee Stallion, Blackbear, Stevie Nicks, H.E.R., YG, Juice Wrld s Nipsey Hussle, Anuel AA, Tainy nebo Jason Derulo. Vydáním alba pochopitelně žije YouTube kanál Maroon 5.


Garbage - No Gods No Masters
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Garbage - No Gods No Masters
Se sedmou studiovkou přichází americká rocková formace Garbage. Desce "No Gods No Masters" předcházela trojice singlů "The Men Who Rule the World", "No Gods No Masters" a "Wolves". Jak uvedla zpěvačka Shirley Manson, nahrávka je prodchnutá kritikou vzestupu krátkozrakosti kapitalismu, rasismu, sexismu a šovinismu. Jedenáct nových skladeb (v deluxe verzi je ještě bonusový disk s další osmičkou položek) získalo nadmíru pozitivní ohodnocení a my se nemůžeme dočkat, až si na Amazon.com poslechnete ukázky a podělíte se o své dojmy v komentářích.


Marina - Ancient Dreams In A Modern Land
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / pop rock / disco

Marina - Ancient Dreams in a Modern Land
Zatímco album "Love+Fear" připravovala Marina čtyři roky, pro natočení jeho následovníka "Ancient Dreams In A Modern Land" jí stačila poloviční doba. Na své páté studiovce začala pracovat v lednu loňského roku a společnost jí dělali spoluautoři James Flannigan (Lucy Spraggan, LPX, Andrew McMahon) a Jennifer Decilveo (Beth Ditto, Anne-Marie, Bat For Lashes). Výsledkem jejich snažení je celkem jedenáct písniček, do nichž vedle popu a rocku zpěvačka dokázala vkomponovat i prvky disca a synth popu. Prvním singlem se stala skladba "Man's World", kterou už následovaly další tři kousky. Většinu z nich nabízí velšská muzikantka na svém YouTube, a pokud by vás neuspokojily digitální formáty, bude titul k dispozici také na CD a audiokazetě. Milovníci vinylů si budou muset počkat až do února příštího roku.


Lukas Nelson & Promise Of The Real - A Few Stars Apart
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: country rock / roots rock / americana

Lukas Nelson & Promise Of The Real - A Few Stars Apart
Vypadá to, že Lukas Nelson je stejně pracovitý a plodný jako jeho otec Willie Nelson. Trvalo mu jen něco málo přes rok, aby připravil následovníka albu "Naked Garden". Se svojí doprovodnou kapelou Promise Of The Real připravil celkem jedenáct songů, které jsou tentokrát o něco více kombinací americany a roots rocku a o něco méně countryové. Svůj vliv na tom mohl mít i producent Dave Cobb, známý ze spolupráce s Rival Sons, The Highwomen, Chrisem Stapletonem, Sturgillem Simpsonem, Jasonem Isbellem a Brandi Carlile. Americký muzikant nahrávku sdílí prostřednictvím svého YouTube.


Prago Union - Made In Strašnice
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap

Prago Union - Made In Strašnice
V rekordním čase vznikla sedmá deska Prago Union nazvaná "Made In Strašnice". "Nemohli jsme hrát, tak jsem se rozhodl využít to v náš prospěch. Seděl jsem ve studiu a pracoval. Při první vlně vzniklo asi šedesát beatů, ze kterých jsem horko těžko vybral třicet, který bych fakt chtěl použít," prozradil Kato, který zanedlouho oslaví své dvaačtyřicáté narozeniny. Devatenáct tracků pojal jako pomyslný vstup do nové životní etapy, tématy jsou tedy komplikovanost dospělých vztahů, strašnický patriotismus či temnota hříšných lidí a přidal i veselou historku vycházející ze vtipu o tom, jak se vyvléknout z policejní kontroly. Na desce hostují také Hugo Toxxx, Rest a MC Gey, ženské vokály obstarala Jasmína Tůmová. První singly uslyšíte na YouTube.


Sleater-Kinney - Path Of Wellness
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Sleater-Kinney - Path Of Wellness
S novinkou po dvou letech přichází, nyní již jako duo, Sleater-Kinney. Na rozdíl od předchozího alba, jež se pod taktovkou producentky Annie "St Vincent" Clark pohybovalo na vlně progresivního uhlazeného indie rocku, se "Path Of Wellness" vrací k rockovější podobě formace, ale zároveň zvoní na potemnělou náladu doby. Je to první kolekce bez bubenice Janet Weiss, která neunesla styl diktovaný právě St. Vincent. Jedenáctka nových skladeb přináší opět svěří rockový nápřah. Hlavním singlem alba se stal kousek s názvem "Worry With You". Klip k němu a další videa můžete zhlédnout na YouTube.


Tip týdne

Lxandra - Careful What I Dream Of
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Lxandra - Careful What I Dream Of
Z Finska k nám častěji míří rocková a metalová hudba, zatímco indiepopové a electropopové zpěvačky dodávají spíše jejich západní sousedé. Vytržením z tohoto koloběhu bude Alexandra Lehti, která si říká Lxandra. Pro hudbu měla vcelku jasné předpoklady, jejím otcem je totiž Pekka Lehti, producent a baskytarista, který hrál například J. Karjalainenem, Värttinou nebo Dalindèo. Patnáct skladeb debutu "Careful What I Dream Of" ovšem vznikalo především v Berlíně, kde mladá zpěvačka aktuálně žije. Proč by vám neměly uniknout, zjišťujte na jejím YouTube.


Danny Elfman - Big Mess
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: new wave / alternativní rock / industriální rock

Danny Elfman - Big Mess
Americký skladatel filmové hudby Danny Elfman, který se proslavil především spoluprací s Timem Burtonem, si v roce 2006 a před dvěma lety střihnul také nefilmovou tvorbu. V obou případech se jednalo o nahrávky klasické hudby. Nyní vydává své třetí album "Big Mess", na němž se vrací spíše ke tvorbě novovlnné skupiny Oingo Boingo. V poměrně experimentálním a industriálním duchu přichystal hned osmnáct skladeb, které s ním nahrávali Josh Freese a Warren Fitzgerald z The Vandals, na Grammy nominovaný basák Stu Brooks z Dub Trio nebo Robin Finck z Nine Inch Nails a Guns N' Roses. Ženské vokály nazpívala Petra Haden a orchestrální party nahrál Budapest Art Orchestra. Co z toho vzniklo, zjistíte poslechem alba na Elfmanově bandcampu


AFI - Bodies
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

AFI - Bodies
Americká kapela AFI platila v raných devadesátkách vždy za nepředvídatelnou partičku. Mix stylů oscilující mezi punkem, hardcorem a gotikou vždy dokázal překvapit. Její jedenácté album s názvem "Bodies" není výjimkou. Jedenáct nových songů je důkazem, že, ač skupina působí na scéně poměrně dost dlouho, dokáže se přizpůsobit novým vlivům a zároveň se s grácií otáčet zpět. Jako předzvěst postcovidové nahrávky vyšlo v dubnu hudební video k původní písni "Dulceria / Far Too Near", jejímž spoluautorem nebyl nikdo jiný než Billy Corgan z The Smashing Pumpkins. Vy si jej, společně s dalšími ukázkami z nové kolekce můžete vychutnávat na YouTube.


Migos - Culture III
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap / trap

Migos - Culture III
Americké rapové trio po třech letech pokračuje třetím dílem své albové série "Culture". Své příznivce pánové rozhodně nešetří - zařadili na něj celkem devatenáct tracků. Quavo, Offset a Takeoff při jejich tvorbě rozhodně nebyli sami - přibyla k nim bezmála čtyřicetičlenná armáda producentů, jejímiž členy byli kupříkladu 808Melo, Beam, Buddah Bless, Carnage, DJ Durel, Keanu Beats, Murda Beatz, OG Parker, Oz, Pvlace, Sonic a Zaytoven. Seznam hostů je sice o něco střídmější, ovšem o to hvězdnější. Pozvání k mikrofonu přijali Drake, Cardi B, Polo G, Future, Justin Bieber, Juice Wrld, Pop Smoke a YoungBoy Never Broke Again. Co z toho vzniklo (nebáli se kupříkladu vysamplovat legendární "Papa Was a Rollin' Stone"), zjistíte na YouTube.


Marshmello - Shockwave
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: EDM / future bass / progresivní house

Marshmello - Shockwave
Marshmello před dvěma roky opustil trojdílnou sérii "Joytime" a nyní připravil svoji čtvrtou desku s názvem "Shockwave". Ve dvanácti skladbách pochopitelně nechybí i několik hostů z různých žánrů s mírnou převahou rapperů. K americkému DJovi se připojili TroyBoi, DJ Sliink, Nitti Gritti, Megan Thee Stallion, Carnage, Eptic, Juicy J, Subtronics, Sippy a Peekabo. Do tanečního klubu vás pozvou ukázky na jeho YouTube profilu .


EP

  • Dizzy - Separate Places
    Možná i vás vloni zaujala druhá deska kanadské indiepopové skupiny Dizzy "The Sun And Her Scorch". Na aktuálním EP si můžete pětici písniček vychutnat v trochu jiné podobě a navíc s hosty, kterými jsou Luna Li, Kevin Garrett, Overcoats, Flyte a Jahnah Camille. Všech pět kousků je na bandcampu.
  • Cold Cave - Fate In Seven Lessons
    Na pomezí EP a minialba lze zařadit "Fate In Seven Lessons" amerického kvartetu Cold Cave. Fanoušci jejich koláže darkwave, noisu a synthpopu s prvky osmdesátkového post-punku, díky níž bývají přirovnáváni k Joy Division a New Order, pro něj přichystali celkem sedm skladeb mírně přesahujících půl hodiny. Uslyšíte je na jejich bandcampu.
  • K.Flay - Inside Voices
    Americká zpěvačka, hudebnice, skladatelka i rapperka od vydání dva roky starého alba "Solutions" rozhodně nezahálí a servíruje již druhé EP. To letošní s názvem "Inside Voices" napěchovala pěticí songů, v nichž se vydala do vod pop punku. K tomu ji dopomohli Travis Barker a Tom Morello. Co z jejich spolupráce vzniklo, zjistíte na jejím YouTube.
  • Olivia O'Brien - Episodes - Part 1
    Americká zpěvačka pomalu připravuje následovníka debutu "Was It Even Real?". Co pro něj chystá, představuje v šesti písničkách, mezi nimiž naleznete i jednu, v níž se k ní připojili Bring Me The Horizon a Oli Sykes. Jak si můžete ověřit poslechem na jejím YouTube, připojila tentokrát k popu a r'n'b i trochu toho rocku.
  • Geiste - Retrogrades
    V Londýně usazená rodačka ze St. Tropez navazuje na svůj loňský debut "Utopia" a na EP "Retrogrades" se rozhodla ve svém darkpopovém stylu rozebrat toxické vztahy. Co si pod tím představit, zjistíte na jejím YouTube.
  • Pronoun - Omg I Made It
    Hudební projekt založený pouze na písničkářce Alyse Vellturo se vrací po dvou letech od debutu "I'll Show You Stronger". Pětice letošních songů ovšem už nepatří do ranku indie popu - je výrazně ovlivněná rockem. Posoudit to můžete sami na bandcampu.

Dále stojí za pozornost:
Andy Bell - All On You: akustické verze předchozích singlůbandcamp
Twice - Taste Of Love: desáté EP korejského girlbanduYouTube
Brandon Jenner - Short Of Home: sólové EP mužské části dua Brandon & LeahYouTube
Hollow Coves - Blessings: australské indiepopové duo a Priscilla AhnYouTube
Phosphorescent - The BBC Sessions: živá nahrávka americké kapely z roku 2013bandcamp


Joe Bonamassa - Now Serving - Royal Tea Live
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Joe Bonamassa - Now Serving - Royal Tea Live
Blues-rockový legendární kytarista Joe Bonamassa se rozhodl pokračovat ve svém zaběhlém trendu vydávat novou desku každého půlroku. Tentokráte své fanoušky potěší živým záznamem ze slavné haly Ryman Auditorium v Nashvillu. "Now Serving - Royal Tea Live" zahrnuje, jak už název napovídá, skladby z jeho poslední a úspěšné studiovky "Royal Tea", na níž se inspiroval britskými kytarovými hrdiny Jeffem Beckem, Johnem Mayallem, Ericem Claptonem a kapelou Cream. Během večera zahrál několik písní ze svého debutu" A New Day Yesterday", který mu pomohl zahájit hvězdnou kariéru. Ukázky ze živé nahrávky, která je k dispozici na všech mediích od CD přes vinyl po Blu-ray, můžete zhlédnout na Joeově YouTube profilu .


King Gizzard And The Lizard Wizard - Butterfly 3000
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: psychedelický pop rock

King Gizzard & The Lizard Wizard - Butterfly 3000
Stu Mackenzie, frontman psychedeliků King Gizzard And The Lizard Wizard, se zdá být k nezastavení. Tento rok v o téhle kapele v souvislosti s nově vydanou nahrávkou píšeme již podruhé, a během šesti měsíců dokonce po třetí. Taková je nyní produktivita těchto protinožců. "Butterfly 3000" je jejich již osmnáctým zářezem od roku 2010. Dle zpěvákových slov je tentokráte jejich psychrock více prorostlý elektronickými smyčkami, podpořenými MIDI sekvencery a okořeněnými vlivy jejich idolů, britských progresivců Yes. Deset kompozic představuje na ploše tři čtvrtě hodiny novou škálu hudebních vlivů a je čistým výsledkem sdílení jednoduchých nápadů, které vznikaly na dálku v období karantén. Jak snoubení elektroniky s psychedelií a progrockem dopadlo, můžete posoudit po návštěvě YouTube kanálu formace.


Polo G - Hall Of Fame
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap

Polo G - Hall Of Fame
Po roce a jednom měsíci se vrací se třetí deskou americký rapper Polo G. "Hall Of Fame" začal připravovat prakticky hned po vydání předchůdce a dle vlastních slov na něm chtěl vyzkoušet nové věci a beaty, aby zněl trochu neočekávaně a přitom se příliš nevzdálil od toho, co jej dostalo až do tohoto bodu. I z toho důvodu si přizval tým spíše méně známých producentů, v němž jsou nejslavnějšími jmény Wheezy, Taz Taylor, Lil Mosey, Nick Mira, CashMoneyAP a WizardMCE. Dvacítku tracků mu pak pomohli osvěžit The Kid Laroi, Lil Durk, Lil Wayne, Scorey, G Herbo, Rod Wave, DaBaby, Young Thug, Roddy Ricch, Nicki Minaj, Pop Smoke a Fivio Foreign. Zda se mu záměr podařil, zjistíte na jeho YouTube.


Noel Gallagher’s High Flying Birds - Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / brit pop

Noel Gallagher’s High Flying Birds - Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)
Už je to deset let, co Noel Gallagher poskládal své High Flying Birds a co vyšel jejich eponymní debut. Není tedy divu, že se někdejší člen Oasis rozhodl dosavadní kariéru náležitě zrekapitulovat. Pro kompilaci "Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)" osobně vybral osmnáct písniček z prvních třech alb, ípíček "Black Star Dancing", "This Is The Place" a "Blue Moon Rising" a k nim navíc přihodil i dvě naprosté novinky. To ovšem platí pouze pro standardní vydání. V případě deluxe verze se vám dostane ještě dvanáctka dem, alternativních verzí včetně živých a také několik remixů. V jaké podobě album vychází a které skladby na nich uslyšíte, můžete studovat na speciálním webu.


Dennis DeYoung - 26 East, Vol. 2
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pomp rock

Dennis DeYoung - 26 East, Vol. 2
Rozlučkové album své bohaté kariéry vydal v těchto dnech zpěvák a klávesista Dennis DeYoung, zakládající člen legendárních Styx. Nazval jej "26 East, Vol. 2", čímž navazuje na loňskou kolekci s podtitulem "Vol. 1". Tradičně zde nezapře silné rockové kořeny, odkazující na tvoru jeho domovské kapely. Není to však jediný odkaz na tuto legendu. Už samotný název rozděleného dvojalba je jménem ulice, ve které bydlel nejen Dennis, ale i bratři Chuck a John Panozzovi, kteří společně s ním od roku 1962 tvořili jádro Styx. Zajímavostí nahrávky je i skvělé sólo ve skladbě "The Last Guitar Hero", které si svým nezaměnitelným stylem vystřihl Tom Morello. Jak chutná loučení bez sentimentu, zjišťujte na muzikantově YouTube.


Mammoth WVH (Wolfgang Van Halen) - Mammoth WVH
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Mammoth WVH - Mammoth WVH
Kapelu Mammoth WVH založil Wolfgang Van Halen koncem loňského roku - zhruba měsíc po smrti svého otce, legendárního Eddieho Van Halena. Už v té době měl ale docela jasno, jaký materiál posluchačům představí: Pracoval na něm totiž už od roku 2015. Nové skladby jasně odkazují na Van Halen hned v několika ohledech - Mammoth byl původní název kultovní formace a nahrávání probíhalo ve studiu 5150 Studios, kde vznikaly všechny desky Van Halen od vydání "A Different Kind Of Truth" v roce 1984. Ukázky k poslechu najdete na oficiálním webu Mammoth WVH.


The Scientists - Negativity
web / facebook/ Deezer / psali jsme
žánr: post-punk

The Scientists - Negativity
Post-punkoví veteráni The Scientists vydávají první studiové album po čtyřiatřiceti letech. Nahrávka s titulem "Negativity" potěší posluchače jedenáctkou skladeb, které kapela natáčela v sestavě z konce osmdesátých let. Naposled takto hráli na desce "Weird Love" z roku 1986. Prvním singlem z novinky se stala skladba "Outsider", kterou doplňuje klip od režiséra Andrewa Watsona. Podívejte se na něj na YouTube a o svůj názor se s námi podělte v komentářích pod článkem.


Horňácká cimbálová muzika Petra Galečky - Na Horňácko
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folklór / lidová hudba

Horňácká cimbálová muzika Petra Galečky - Na Horňácko
Autoři nahrávky "Na Horňácko" se rozhodli propojit dohromady obrazy a skladby svérázného moravského regionu. Malíř František Pavlica vytvořil malby zachycující současný život a udržování moravských lidových tradic a Horňácká cimbálová muzika Petra Galečky z Lipova sestavila a nahrála ke každé z nich píseň. Výsledkem je tak kalendář zachycující lidové tradice a krajinu, třeba fašank, kosení orchidejových luk, Velický jarmark, Kuželovský mlýn, tradiční hody, advent či Vánoce. Do natáčení třinácti kousků, jejichž ukázky naleznete na stránkách vydavatelství Indies Scope, se zapojil dále i Sboreček žen z Lipova, Mužský sbor Chotár, Sbor souboru Lipovjan a horňácká zpěvačka Eva Grombířová.


Mr. Bungle - Night They Came Home
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metal

Mr. Bungle - Night They Came Home
"Night They Came Home" vychází jako audio- a videozáznam live streamu americké thrashové party Mr. Bungle. Zahrnuje skladby z loňského alba "The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo" spolu s několika coververzemi, oficiálními videoklipy, bonusy ze zákulisí a osobními portréty. Kapela se představuje v původní sestavě Mike Patton, Trey Spruance a Trevor Dunn, ke kterým se přidali Scott Ian z Anthrax a Dave Lombardo ze Slayer / Dead Cross. Ukázky naleznete na YouTube profilu této divoké smečky.


Peter Nagy - Petrolej
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Peter Nagy - Petrolej
Slovenská stálice Peter Nagy vydává po dvanácti letech novou desku. Kolekce s názvem "Petrolej" je optimistická, stejně jako Peter, který je autorem hudby i textů všech deseti skladeb, které se žánrově pohybují od rockovejších kusů se skupinou Indigo po balady s klavírem a smyčcovým kvartetem."Je to velmi optimistické album v neveselé době. Tematicky jsem písně připravoval několik let a finální práce mi trvaly rok. Snažil jsem se se udělat album, které by kromě metafor v textech měl tzv. globální metaforu. Nahrávka je o civilizaci, o její nenápadné toxicitě pro náš citový život. Ještě donedávna jsme se cítili spokojeně a svobodně. Tato doba nám něco naznačuje," říká zpěvák. Videoklip ke skladbě "Raz sa všetko vyrieši (Tup, Tup song)" najdete na jeho YouTube profilu.


V krátkosti

  • The Oak Ridge Boys - Front Porch Singin'
    Legendy jižanského gospelu i po více než sedmdesáti letech drží vlajku s nápisem The Oak Ridge Boys vzhůru a sestava, fungující od přelomu šedesátých a sedmdesátých let, má stále chuť nahrávat. Jedenáct songů vzniklo během pandemie pod vedením producenta Davea Cobba. Držitelé Grammy je sdílejí na svém bandcampu.
  • Crowder - Milk And Honey
    Americký zpěvák a jedna z nastupujících hvězd současné křesťanské hudby a worshipu se vrací po třech letech. Dvanáct písniček nasměroval hodně ke country. Na pomoc si dále přizval ještě další kolegy jako Hulvey, Maverick City Music a Dante Bowe. Zda za album získá čtvrtou Dove Award, zkoumejte na jeho YouTube.
  • Dustin O'Halloran - Silfur
    Americký hudební skladatel a klavírista, známý také coby autor filmové hudby, se rozhodl znovu natočit některé z kompozic své rané klasické hudby. Převážná část jsou klavírní kusy, několik dalších mu pomohli přetvořit smyčcový kvartet Siggi, zpěvák Bryan Senti a Gyða Valtýsdóttir. Ukázky znějí na stránkách Deutsche Grammophon.
  • Alessandro Cortini - Scuro Chiaro
    Italský muzikant a klávesák Nine Inch Nails, který hrál i na deskách Puscifer, Jovanottiho či Ladytron, se léta prezentuje i coby sólový tvůrce elektronické hudby. Dokládá to i jeho nová deska, na níž kombinuje experimentální hudbu, drone, dark ambient a modulární syntetizátory. Osm skladeb uslyšíte na jeho bandcampu.
  • Beta Radio - Year Of Love
    Americká formace navazuje na loňské EP "Way Of Love" plnohodnotným albem. Mix folku, indie, chamber popu, rocku, country a americany si budete moct vychutnat v deseti písničkách například na soundcloudu.
  • Dave Koz And Cory Wong - The Golden Hour
    Známý americký smoothjazzový saxofonista Dave Koz se před dvěma roky spojil s kytaristou Vulfpeck Corym Wongem a z původně dvou skladeb nakonec vzniklo celé album. V jedenácti kusech kombinují jazz, funk a groove a v jednom z nich jim zahostovala Phoebe Katis. Uslyšíte je na Kozově YouTube.
  • Islands - Islomania
    Kanadští indie pop-rockeři, aktuálně usazení v L.A., se vracejí po poměrně dlouhé, pětileté odmlce s deseti songy, které jim produkoval méně známý Patrick Ford, jehož služeb v minulosti využili Chris Cain, Charles Ford a !!!. Jak zní jejich návrat, zjistíte na bandcampu.
  • Julian Lage - Squint
    Americký jazzový kytarista a spolupracovník Garyho Burtona nebo Johna Zorna přichystal jedenáct skladeb na pomezí jazzu a blues. Nahrávku produkovali dva jeho kolegové Margaret Glaspy a Armand Hirsch a k poslechu je na jeho YouTube.
  • KennyHoopla & Travis Barker - Survivors Guilt: The Mixtape
    Není snad týden, kdy bychom nezmiňovali bubeníka blink-182 Travise Barkera. Tentokrát není pouze hostem, ale hlavním účastníkem. Parťákem pro osm písní mu byl zpěvák a rapper KennyHoopla. Na pop punkovou jízdu se vydejte na YouTube.
  • Ruth B. - Moments In Between
    Čtyři roky trvalo kanadské zpěvačce, než připravila následovníka debutu "Safe Haven". Jedenáct songů jí pomohli vytvořit Justin Raisen, Patrick Wimberly, Sad Pony, D'Mile, tedy lidé stojící za úspěchy Beyoncé, Yves Tumor či Victorie Monet. Výsledek prezentuje hudebnice na svém YouTube.
  • The High Hawks - The High Hawks
    Projekt, v němž se sešli členové Leftover Salmon, Railroad Earth, Hard Working Americans, DeadPhish Orchestra, Great American Taxi a Horseshoes & Hand Grenades, vydává svůj eponymní debut. Na nahrávce se spojují styly jako country, americana, bluegrass, cajun, folk rock, rockabilly či třeba roots rock. Lepší představu si uděláte na YouTube.
  • Emotional Oranges - The Juicebox
    Pouze osm skladeb připravila americká r'n'b popová formace pro své třetí album, ovšem do každé z nich si přivedla jednoho hosta. Ve studiu je tak postupně doplnili Channel Tres, Biig Piig, Chiiild, Vince Staples, Becky G, THEY., Yendry a Kiana Ledé. Většinu z čerstvého materiálu uslyšíte na YouTube.

Dále stojí za pozornost

Clara Luciani - Cœur: chytlavý francouzský popYouTube
Delving - Hirschbrunnen:sólová deska Nicka Disalvoa z Elderbandcamp
Todd Cochran - Then And Again, Here And Now: jazzová klasika v podání jazzového klasikabandcamp
Jim Ward - Daggers : debutová sólovka frontmana Spartybandcamp
Rachel Baiman - Cycles:alternativní folk country americké písničkářkybandcamp
St. Lenox - Ten Songs Of Worship And Praise For Our Tumultuous Times: návrat Andrewa Choie po třech letechbandcamp


Dále vychází:

6Ixbuzz - Canada’s Most Wanted
Aaron David Ross - Filter Failure
Acid Dad - Take It From The Dead
Andrew Von Oeyen - Bach & Beethoven
Asia - The Reunion Albums 2007-2012
Bacchus Harsh - Caveat Tumultum
Black Sabbath - Sabotage (Super Deluxe Box Set)
Bob Seger & The Silver Bullet Band - ‘Live’ Bullet
Brad Sucks - A New Low In Hi-Fi
Bright Dog Red - In Vivo
Brother Against Brother - Brother Against Brother
Conditioner - Conditioner
Cory Grinder & The Playboy Scouts - Honky Tonkin’ Beauty Supreme
Crypta - Echoes Of The Soul
Dan Potter Sings - Again?!
Daniel Barenboim, Martha Argerich - Claude Debussy - Fantaisie, Violin Sonata, Cello Sonata, La Mer
Dany Laj And The Looks - Ten Easy Pieces
Dead History - Dead History
Decapitated - First Damned
Def Leppard - The CD Boxset - Volume Three
Delta IV - II
Desaster - Churches Without Saints
Dornenreich - Du Wilde Liebe Sei
Dro Kenji - Fuck Your Feelings
Eden Ahbez - Dharmaland
Ethan Gold - Earth City 1: The Longing Out
Everstill - Longing
Exsanguination - Spectral Hymns
Flying Cupid - All Turns To Dust
Fred Lee & The Restless - Sleepwalking In Daylight
Giuseppe Di Stefano - Complete Decca Recordings (box set)
Glass Eye - Somewhere, Nowhere
Go Ahead And Die - Go Ahead And Die
Gus Dapperton - Orca Deluxe Version
Hammer King - Hammer King
Harmful - Scumanity
Hyunhye Seo (Of Xiu Xiu) - Strands
Intell X Dlp - Computers For The Hood
J Hacha De Zola - East Of Eden
Jeb Loy Nichols - Jeb Loy
Jerry Don’t And The Spurs - Fire On The Ridge
Jessie Royal - Royal
Jessie Ware - What's Your Pleasure (The Platinum Pleasure Edition)
Jeweler - Tiny Circles
Josh Johnson - Elusive
Karma Kids - Vibes.
Kaylee Elizabeth - Playing With Fire
King Buffalo - The Burden Of Restlessness
King Ropes - Way Out West
Kiss - Off The Soundboard: Tokyo 2001
Larry June - Orange Print
Les Agamemnonz - Amateur
Ligature Marks - Set Oceans On Fire (Deluxe Edition)
Lil Gotit - Top Chef Gotit
Lin-Manuel Miranda - In The Heights (soundtrack)
Living Dead Girl - Exorcism
Mahmood - Ghettolimpo
Martha Argerich - Chopin - The Legendary 1965 Recording (Remastered 2021)
Mellah - Them
Mike Block And Sandeep Das - Where The Soul Never Dies
Mind Maintenance - Mind Maintenance
Mirabai Ceiba - The Quiet Hour
Néfastes - Scumanity
Orphan Donor - Unraveled
Pi'erre Bourne - The Life Of Pi'erre 5
Portugal. The Man - Oregon City Sessions (Physical Release)
Quivers - Golden Doubt
Ramona Córdova - Naïve
Red Ribbon - Planet X
René Lussier - Complétement Marteau
Různí - 30 let Country radia - 30 Hitů (Supraphon)
Různí - Dear John
Různí - In The Heights (soundtrack)
Různí - Jasper The Vinyl Junkie’s Vinyl Junkie Thangs
Sammy Sadler - 1989
Sepiroth - Condemned To Suffer
Sharon Van Etten - Epic Ten (Physical Release)
Shitkid - Sort Stjerne!
Schola Gregoriana Pragensis - Septem Dies / Hudba Na Karlově Univerzitě 1360-1460 (Supraphon)
Sinoptik - The Calling
Skraeckoedlan - Äppelträdet (10th Anniversary Edition)
Skyzoo - All The Brilliant Things
Slayyyter - Troubled Paradise
Social Haul - Social Haul
Spotemgottem - Final Destination (Deluxe)
Stephan Micus - Winter’s End
Sven Wunder - Natura Morta
Sybyr - Anti-World Ii
T. Griffin - The Proposal
The Brown Goose - This Is The Way
The Routes - Instrumentals Ii
The Wirelight - Megaturquoise
Unanimated - In The Forest Of The Dreaming Dead
Vacation Manor - Vacation Manor
Van Dyke Parks And Verónica Valerio - Van Dyke Parks Orchestrates Verónica Valerio: Only In America
Vincent Crowley - Beyond Acheron
Vulture Lord - Desecration Rite
Wristmeetrazor - Replica Of A Strange Love

Vychází na vinylu:
2 Chainz - So Help Me God!
AD/DC - “Through The Mists Of Time” / “Witch’S Spell” 12-Inch
Air - People In The City 12-Inch
Alkaline Trio - From Here To Infirmary (Vinyl Release)
Amy Whinehouse - Remixes (Vinyl Reissue)
Animal Collective - Prospect Humme 12-Inch
Anti-Flag - 20/20 Division Deluxe Edition (Vinyl Reissue)
Ariana Grande - K Bye For Now (Swt Live) (Physical Release)
Art Blakey - The Witch Doctor
Awolnation - Angel Miners & The Lightning Riders Live From 2020 (Vinyl Release)
Azure Ray - Remedy
Beastie Boys - Aglio E Olio (Vinyl Reissue)
Beck - Hyperspace (2020) (Vinyl Reissue)
Ben Howard - Variations Vol. 1 (Vinyl Release)
Black Sabbath - Heaven & Hell (Vinyl Reissue)
Black Sabbath - Mob Rules (Vinyl Reissue)
Black Sabbath - Sabotage (Super Deluxe Box Set)
Blackbeard - I Wah Dub (RSD 2021)
Bob Seger & The Silver Bullet Band - ‘Live’ Bullet
Buzzcocks - A Different Compilation (Vinyl Release)
Cautious Clay - Prototype 3000 7-Inch
Clara Luciani - Coeur
Cold War Kids - New Age Norms: The Complete Collection (Vinyl Reissue)
Conor Oberst - Ruminations - Expanded Edition (RSD 2021)
Conor Oberst - Ruminations (Expanded Edition) (Vinyl Reissue)
Counting Crows - Butter Miracle Suite One
Crypta - Echoes Of The Soul
Danny Elfman - Big Mess
Dany Laj And The Looks - Ten Easy Pieces
Decapitated - First Damned
Def Leppard - Live In Oxford (Vinyl Release)
Def Leppard - Songs From The Sparkle Loungle
Def Leppard - The Vinyl Boxset - Volume Three
Def Leppard - X
Def Leppard - Yeah!
Deftones - Digital Bath - Telefon Tel Aviv (RSD 2021)
Delving (Nick Disalvo Of Elder) - Hirschbrunnen
Desmond Dekker - King Of Ska - The Early Singles Collection, 1963-1966 (RSD 2021)
Devo - Somewhere With Devo (Vinyl Reissue)
Dirty Heads - Home: Phantoms Of Summer (Vinyl Reissue)
Don Rendell Quintet - Space Walk
Donny Hathaway - Live (RSD 2021)
Dornenreich - Du Wilde Liebe Sei
Dr. Feelgood - The Ua Years
DVSN - Sept 5th (Vinyl Reissue)
Echo & The Bunnymen - Live In Liverpool (Vinyl Reissue)
Ella Fitzgerald - Original Grooves: Ella In Berlin 12-Inch (Vinyl Reissue)
Elton John - Regimental Sgt. Zippo (Vinyl Reissue)
Emerson, Lake & Palmer - Tarkus 12-Inch (Vinyl Reissue)
Fela Kuti - Open & Close (Vinyl Reissue)
Flaming Lips - The Soft Bulletin Companion (Vinyl Reissue)
Fontaines D.C. - Live At Kilmainham Gaol (Vinyl Release)
Fred Again - Actual Life (RSD 2021)
Freddie Gibbs & Madlib - Pinata: The 1984 Version (Vinyl Release)
Garbage - No Gods No Masters (RSD 2021)
Garbage - No Gods No Masters (Vinyl Release)
Garbage - No Gods No Masters
Genesis - Live At Knebworth 1990 (Vinyl Release)
Gerald V. Casale (Of Devo) - Aka Jihad Jerry & The Evildoers (Vinyl Reissue)
Go Ahead And Die - Go Ahead And Die
Grateful Dead - Olympia Theater, Paris, France 5/3/72 (Vinyl Reissue)
Grateful Dead - Olympia Theatre, Paris - France 5.3.72 (RSD 2021)
Haim Feat. Taylor Swift - Gasoline 7-Inch (Vinyl Release)
Hammer King - Hammer King
Honne - Nswy - Dream Edits (RSD 2021)
Charlie Mackesy - The Boy,the Mole,the Fox And The Horse (RSD 2021)
Chief Keef - Dedication (Vinyl Reissue)
Chief Keef & Zaytoven - Glotoven (Vinyl Reissue)
I Don’t Know How But They Found Me - Razzmatazz (B-Sides) 10-Inch (Vinyl Release)
Ian Dury & Blockheads - Hit Me With Your Rhythm Stick (RSD 2021)
Iggy Pop - Live At The Channel Boston (Vinyl Release)
Indigo De Souza - I Love My Mom (Vinyl Reissue)
Janis Joplin - Pearl (Picture Disc) (Vinyl Reissue)
Jeb Loy Nichols - Jeb Loy
Jefferson Airplane - Acid, Incense And Balloons: RSD-Collected Gems From The Golden Era Of Flight (Vinyl Release)
Jehnny Beth - BBC Session (Vinyl Release)
Jessie Ware - What's Your Pleasure (The Platinum Pleasure Edition)
Jim Croce - You Don´t Mess Around With Jim - Operator - That's Not The Way It Feels (RSD 2021)
Joe Bonamassa - Now Serving - Royal Tea Live
Joel Corry - Four For The Floor (RSD 2021)
Joni Mitchell - Joni Mitchell Archives, Vol. 1 (RSD 2021)
Juicy J - The Hustle Continues (Vinyl Reissue)
Julian Lage - Squint
JXDN - Angels & Demons
Kenny Wheeler - Windmill Tilter (The Story Of Don Quixote)
Kiss - Off The Soundboard Tokyo 2001
Knifes - Regression To The Mean Epř
Lady Gaga - Chromatica (Vinyl Reissue)
Lake Emerson & Palmer - Tarkus (RSD 2021)
Lamb Of God - As The Palaces Burn (Vinyl Reissue)
Les Agamemnonz - Amateur
Linkin Park - Meteora (RSD 2021)
Lin-Manuel Miranda - In The Heights (soundtrack)
Lukas Nelson & Promise Of The Real - A Few Stars Apart
Lukas Nelson & Promise Of The Real - A Few Stars Apart
Lupe Fiasco - Food & Liquor (RSD 2021)
Lupe Fiasco - House (Vinyl Reissue)
Lupe Fiasco - Lupe Fiasco’s Food & Liquor Series (Vinyl Reissue)
Lxandra - Careful What I Dream Of
Madness - I Do Like To Be B-Side The A-Side - Volume Ii (RSD 2021)
Majid Jordan - Majid Jordan (Vinyl Reissue)
Mammoth WVH - Mammoth WVH
Mark Morrison - Return Of The Mack (RSD 2021)
Maroon 5 - Jordi
Mind Maintenance - Mind Maintenance
Motley Crue - 40th Anniversary Cassette Box Set (Vinyl Release)
Motorhead - St Valentine´s Day Massacre
Motorhead - St. Valentine’S Day Massacre 10-Inch (Vinyl Reissue)
Néfastes - Scumanity
Oneohtrix Point Never - Betrayed In The Octagon (Vinyl Reissue)
Oneohtrix Point Never - Drawn And Quartered (Vinyl Reissue)
Oneohtrix Point Never - Russian Mind (Vinyl Reissue)
Oneohtrix Point Never - The Fall Into Time (Vinyl Reissue)
Oneohtrix Point Never - Zones Without People (Vinyl Reissue)
Opeth - Morningrise (Vinyl Reissue)
Orchestral Manoeuvres In The Dark - Enola Gay 12-Inch
Perfume Genius - Immediately Remixes (Vinyl Reissue)
Pessimist - Blood For The Gods (Vinyl Reissue)
Pete Yorn - Pete Yorn Sings The Classics (Vinyl Release)
Prince - The Truth (Vinyl Reissue)
Quincy Jones - The Dude
Quivers - Golden Doubt
Rage Against The Machine - The Battle Of Mexico City (Vinyl Reissue)
Rachel Baiman - Cycles
Rhiannon Giddens - They´re Calling Me Home
Robert Plant - Live At Knebworth 1990 (Vinyl Release)
Róisín Murphy - Croocked Machine (RSD 2021)
Různí - Songs For You, Volumes 1 & 2
Různí - The Small Axe Official Soundtrack
Různí - Truth To Power
Sheila - Venue D´ailleurs
Shitkid - Sort Stjerne!
Sigur Rós - Valtari
Sleater-Kinney - Path Of Wellness
Social Haul - Social Haul
Soledad Brothers - The Hardest Walk (Vinyl Reissue)
St. Lenox - Ten Songs Of Worship And Praise For Our Tumultuous Times
Steely Dan - Everything Must Go (Vinyl Reissue)
Steely Dan - Two Against Nature (Vinyl Reissue)
Steve Dawson - At The Bottom Of A Canyon In The Branches Of A Tree
Styx - The Same Stardust (Vinyl Release)
Sublime - Sublime Meets Scientist & Mad Professor Inna L.B.C.(Physical Release)
Suicide - Cheree 10-Inch (Vinyl Reissue)
Super Furry Animals - Ice Hockey Air (RSD 2021)
Supergrass - Going Out (RSD 2021)
T. Griffin - The Proposal
Tears For Fears - Live At Massey Hall (Vinyl Release)
Teenage Fanclub - Grand Prix
Texas & Wu-Tang Clan - Hi (RSD 2021)
Texas Feat. Wu-Tang Clan - Hi 12-Inch (Vinyl Reissue)
The Cure - Faith (Vinyl Reissue)
The Cutthroat Brothers And Mike Watt - The King Is Dead
The Doors - Morrison Hotel Sessions (RSD 2021)
The Doors - Morrison Hotel Sessions (Vinyl Release)
The Flamin' Groovies - A Bucket Of Brains (RSD 2021)
The Flaming Lips - The Soft Bulletin - Companion Disc (RSD 2021)
The High Hawks - The High Hawks
The Hu - Sad But True & Wolf Totem 7-Inch (Vinyl Release)
The Jaded Hearts Club - Live At The 100 Club (RSD 2021)
The Kinks - Percy (RSD 2021)
The Kinks - Percy (Vinyl Reissue)
The Mars Volta - Tremulant (Vinyl Reissue)
The Notorious B.i.g. - Biggie Duets: The Final Chapter (Vinyl Reissue)
The Police - Live! Vol. 1: Boston 1979 (Vinyl Reissue)
The Police - Live! Vol. 2: Atlanta 1983 (Vinyl Reissue)
The Replacements - The Pleasure’S All Yours: Pleased To Meet Me Outtakes & Alternatives (Vinyl Reissue)
The Rolling Stones - Hot Rocks (50Th Anniversary Version) (Vinyl Reissue)
The Routes - Instrumentals Ii
The Scientists - Negativity
The Shins - Oh, Inverted World (Vinyl Reissue)
The Struts - Strange Days (Vinyl Reissue)
The Who - Face Dances 40th (Vinyl Reissue)
The Zombies - Oddities & Extras (Vinyl Release)
Thelonious Monk - Palo Alto: The Custodian’s Mix (Vinyl Reissue)
Thrice - To Be Everywhere Is To Be Nowhere (Vinyl Reissue)
Tigercub - As Blue As Indigo
T-Model Ford - I Was Born In A Swamp (Vinyl Reissue)
Tom Petty - Angel Dream (Songs And Music From The Motion Picture She’s The One) (Vinyl Reissue)
Tom Petty - Finding Wildflowers
Tom Petty & The Heartbreakers - Angel Dream - Blue Vinyl Album (RSD 2021)
Tune Yards - W H O K I L L (Vinyl Reissue)
Twenty One Pilots - Location Sessions 12-Inch (Vinyl Release)
U2 - Fire (40Th Anniversary Version) 12-Inch (Vinyl Reissue)
Unanimated - In The Forest Of The Dreaming Dead
Uriah Heep - The Magician´s Birthday (RSD 2021)
Van Dyke Parks & Verónica Valerio - Van Dyke Parks Orchestrates Verónica Valerio - Only In America
War - The Vinyl 1971-1975 (Vinyl Release)
Warpaint - The Fool (Andrew Weatherall Remixes) (Vinyl Release)
Warrel Dane - Praises To The War Machine
William Tyler - New Vanitas (Vinyl Release)
Wire - Pf456 Deluxe

EP:
Aili X Transistorcake - Dansu
Annsofie Salomon - Only Space And Time Can Tell How To Breathe In An Ocean Shell
Archon - Altiora
-Brandon Jenner - Short Of Home
Butterfly Ali - Preacher’s Kid
Elissa Mielke - Finally
Evan Klar - Blissful Thinking
Folly Group - Awake And Hungry
Frame 42 - Undercroft
Gawain And The Green Knight - A Sleeping Place
Hapi And The Lost Species - Human Nature Changes
Haus Of Fraser - Same Ol’ Dance
Chris Lanzon - Far From Perfect
James Digirolamo - Paper Boats
Kekko - Dreaming Life
Khazali - Going Home Vol. 1
Lenny The Heart - Rokklenin
Merci - Subtle Fiction I
Moral Pleasures - Sleepy Songs For Dying Loves
Napoleon - Enemy Within
Nicole Mckinney - The Process
Olivia O. - Great Big Nothing
Pikes - Boy Falsetto
Rarelyalways - Manic
S+C+A+R+R - Cross Out
Smokehouse - Never Prick My Pickles
Smoothboi Ezra - Stuck
The Narcotix - Mommy Issues
Tone Stith - Fwm
Torgny - Together
Veps - Open The Door

Reedice:
Anaal Nathrakh - The Codex Necro (Reissue)
Anaal Nathrakh - Total Fucking Necro (Reissue)
Doug Carn - Infant Eyes (Reissue)

NÁZORY
  • dotaz (Asis, 15.06.2021 16:51) Reagovat

    Nevyšly už náhodou i noví Helloween?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Audio: Superskupina Black Country Communion představuje první singl z desky "V", houpavou "Stay Free" (08.03.2024 13:13)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Garbage téměř po dvaceti letech připravili "Bleed Like Me" na vinylu (12.02.2024 08:06)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Superskupina Black Country Communion se vrací s pátou studiovkou (01.02.2024 08:02)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Mirai Billie Eilish Rush Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu