Prosincový Spark s AC/DC je venku

04.12.2014 09:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Rozverné čertí rohy a školní uniforma. Titulní stránku prosincového Sparku zdobí nepřehlédnutelná osobnost - Angus Young. Jak se s AC/DC srovnali s fatálním onemocněním bratra Malcolma? Bude jejich aktuální album "Rock Or Bust" jejich posledním? A co vůbec dělá tuhle legendu nesmrtelnou? To všechno se dočtete v titulní story, o kterou se postaral Vláďa Třískala.

Spark prosinec 2014
© facebook interpreta
Hodně osobně přistoupil také Honza Kozák k čtyřstraně věnované Kingu Diamondovi. Král hororu se totiž opět začíná probouzet, berte proto Galerii titánů jako předzvěst věcí příštích. Do minulosti se obrátíme také proto, abychom zavzpomínali na otce death metalu Chucka Schuldinera, od jehož předčasné smrti 13. prosince uplyne třináct let.

Co poslouchá Scott Ian z Anthrax, proč je Ziltoid stropem tvorby Devina Townsenda anebo jaké to je hrát s Ozzym a k tomu v digitálním věku šéfovat úspěšné hudební agentuře - na což má odpověď Rob Blasko Nicholson - i to se v prosincovém Sparku dozvíte. K tomu na sto šestnácti stranách další pravidelné rubriky, sedm desítek recenzí a dva megapostery - kalendář Slipknot nebo old school Pantera. Tak který to bude?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY