Tip na dárek pod (elektronický) stromeček: Biografie Scotta Iana z Anthrax vyšla jako e-kniha

12.12.2023 12:48 - Tisková zpráva | foto: archiv kapely Anthrax

Česká biografie kytaristy Anthrax Scotta Iana zaznamenala velký úspěch a je beznadějně vyprodaná. Vydavatelství Smile Music proto získalo práva i na elektronickou verzi, která právě vyšla. E-knihu "I'm the Man: Autobiografie týpka z Anthrax" pořídíte na Digiportu.

Scott Ian - I'm The Man
© Smile Music
Autobiografie Iana Scotta jsou svižné a humorné memoáry muže, který založil Anthrax, kapelu, která prokázala, že sekaný thrash metal a legrace se navzájem nevylučují. Přes různé změny v sestavě, průsery ze strany labelů, rock’n’rollový chaos a záplavu nepředvídatelných událostí, Scott vždy přistupoval k životu s úsměvem. Směšné a místy absurdní zákonitosti hudebního průmyslu však nezvrátily jeho k smrti vážnou touhu prorazit. Jeho vášeň pro hudbu prokazuje energickými koncerty, a ačkoli by mohl, nenechal si Scott nechat slávu stoupnout do jeho nyní holé, kozím vousem ozdobené hlavy.

"I'm the Man: Autobiografie týpka z Anthrax" je sžíravé dílo plné upřímnosti muže, který dokázal vybudovat a udržet metalovou instituci Anthrax po více než 40 let!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY