Nové album The Chemical Brothers vyjde příští rok

03.12.2014 19:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britské elektronické duo The Chemical Brothers se opět probouzí do života. Nedávno pánové přispěli na soundtrack k dalšímu dílu "Hunger Games: Síla vzdoru - 1. část" a nyní jsou konečně venku i první střípky o nové studiové desce.

Tom Rowlands a Ed Simons vydali poslední plnohodnotnou studiovku "Further" v červnu 2010, od té doby se upnuli hlavně na tvorbu filmových soundtracků a taktéž nabídli i svůj první koncertní film "Don't Think". Poslední dva roky ale oba sbírají nápady na nové album, které hodlají vydat na přelomu jara a léta. "Pracovali jsme pro nadcházející desku s několika zajímavými umělci, ale z větší části to album budou ryzí Chemical Brothers," uvedl nedávno Tom Rowlands.

Prozatím nepojmenovanou řadovku, která bude již osmá v jejich diskografii, hodlá duo představit již na letních festivalech, kde budou The Chemical Brothers v mnoha případech i headlinery. Prozatím jsou potvrzeny červnové show v Polsku a Španělsku. V srpnu bude duo například vévodit spolu s Calvinem Harrisem německému festivalu SonneMondSterne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY