The Script si v "No Good In Goodbye" hrají s barvičkami. Z nudy to ale nevytrhne

28.11.2014 08:54 - Jaromír Koc | foto: musicandmymind.blogspot.com

Irská kapela The Script vydala v polovině září svoje čtvrté studiové album "No Sound Without Silence", které ohlašoval vcelku povedený singl "Superheroes". Toho se ve Velké Británii prodalo přes dvě stě tisíc kusů a slušně si vedl i v mnoha dalších evropských hitparádách. I přes tyto úspěchy jsou prodeje zmiňované desky prozatím vcelku bídné. Kapele tak nezbývá nic jiného než rychle přispěchat s dalším singlem.

Smysl by to ale mělo jen v tom případě, kdyby jejich aktuální deska obsahovala nějakou opravdovou bombu. Songy na tomto albu nejsou rozhodně špatné, ale ničím z dnešního pop-rockového standardu nevybočují. To je i případ nového singlu "No Good In Goodbye". Skladba nesoucí se ve středním tempu zní na první poslech vcelku příjemně, ale když ji doposlechnete, žádný pocit ve vás nezůstane.

Poslední šancí na úspěch je tak opět klip. Když ho ale postavíte pouze na hře barev, několika ne zrovna originálních vizuálních tricích a zpěváka Dannyho O'Donoghuea postavíte mezi krásné dívky, kterým zpívá do ouška, nemůže vypadnout nic víc než pouhý průměr.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY