Kytarám Sleigh Bells v "That Did It" přizvukuje rap. A je to povedená kombinace!

25.11.2014 10:21 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Kytarista a producent shred-popového dua Sleigh Bells Derek Miller umí skutečně náležitě nakládat s dítky svého tvůrčího snažení a žádné z nich nenechává ležet jen tak nevyužité ve svém počítači. Nejnověji například resuscitoval odložený song z nahrávací seance minulého roku "Infinite Power". A správného zvuku se mu podařilo najít díky přispění chicagské rapperky Tink. Devatenáctiletá muzikantka se tak stala oficiálně prvním featuringem kapely.

Ve skladbě se jí daří skvěle sekundovat zpěvačce Alexis Krauss a společně představují další dovádivou spolupráci nabroušených kytar a cukrového popíku, jak vypadnutou z tracklistu posledního počinu. Dvojice si hravě poradila i s novým názvem skladby. Jednoduše využila hlášky Tink během zkoušení a zakomponovala ji i do výsledné audio stopy. Při poslechu si poté dejte pozor na pasáž uprostřed, která je dle Millerových slov pro Rolling Stone údajně "první skutečně skvělý přechod, který se mu za celou kariéru podařilo napsat."

A jak to vypadá s novým materiálem, jenž by měl nahradit rok staré "Bitter Rivals"? Krauss vzkazuje, že i na něm se houževnatě pracuje a očekávání příznivců zvyšuje slovy: "Ohledně naší budoucnosti se cítíme skutečně skvěle. Ještě nikdy jsem si nebyla naší hudbou natolik jistá jako teď." Od nás dostává písnička sedm z deseti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY