Mňága a Žďorp natočila večírkovou desku. Máme obal a tracklist

30.09.2014 12:04 - Václav Trávníček | foto: Mňága a Žďorp

Valašskomeziříčská formace Mňága a Žďorp připravila po čtyřech letech nové studiové album. Jak jsme již dříve avizovali, deska dostala název "Made in China" a skupina v čele s Petrem Fialou ji po úspěšné crowdfundingové kampani skutečně nahrála v Číně.

Mňága a Žďorp - Made in China
© facebook interpreta
"Během posledních čtyř let jsem napsal písničky na dvě alba, takže jsme mohli vybírat," říká Fiala. "Nakonec jsme natočili ty, které se nám opravdu líbily a o kterých jsme věděli, že je můžeme hrát naživo vedle starších hitovek. Snažili jsme se udělat v uvozovkách večírkovou desku, aby člověk nemusel žádné tracky přeskakovat," tvrdí.

Ačkoliv novinka vyjde až 3. listopadu, už teď se můžete podívat na její obal. Postaral se o něj Tomáš Chorý, grafik, který byl se skupinou spojován především v 90. letech a který stojí rovněž za obalem debutu "Made in Valmez". Právě na ten dvanáctá řadovka Mňágy odkazuje.

Vedle klasického CD a digitálního formátu vyjde "Made in China" také na vinylu a flash disku. Skupina k nové desce rovněž připravuje koncertní turné.

Tracklist noviky je následující: Rodné lány, Zůstaň!, Perfektní cíl, Hledám svý stopy v rozšlapaným sněhu, Začátek a konec, Nepropustný zdi, Ulice vdov, Potkal jsem ve vlaku svou osudovou dívku, Čas běží hladce, Beznadějný případ, Být jen tak, Za teplých letních nocí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY