Pixie Lott se v klipu "Break Up Song" směje, líbá, hádá i pláče

26.09.2014 09:42 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Tak to vypadá, že i když je srpnová novinka Pixie Lott nebývalým komerčním propadákem, vydavatelství Virgin EMI nad věčnou koketou ještě hůl nezlomilo a uvolnilo peníze na natočení čtvrtého klipu. Rozchodová skladba "Break Up Song" na veskrze průměrné třetí desce ale jednoznačně patří k těm povedenějším, a tak je dobře, že nezvykle štědrý label dal písničce možnost patřičně vyniknout.

Sama zpěvačka se k ní vyjádřila takto: "Tohle byl jeden z prvních songů, který jsem si zamilovala a chtěla ho dát na desku. Miluju ty hořkosladká slova, zvuk a celkovou realističnost toho všeho. Do videa jsem chtěla použít svého Olivera, abych tu realističnost ještě podtrhla a aby lidi doopravdy vnímali texty a napojili se na ty emoce. To se mi nakonec povedlo tak moc, že na konci videa můžete vidět, jak jsem se v jednom záběru tak položila do role, až jsem propukla v pláč".

Retro-soulový "Break Up Song" je skutečně jeden z mála povedených a uvěřitelných kousků, které na "Pixie Lott" najdeme a je obrovská škoda, že skladbám jako je tato, nedala čerstvá účastnice dvanácté řady taneční show "Strictly Come Dancing" na své třetí řadovce více prostoru. Doprovodné video, v němž kromě záběrů na různě naladěnou zaláskovanou dvojici, můžete vidět i nenápadný product placement, naleznete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY