shop.musicserver.cz
Nové desky pro 46. týden

Nové desky pro 46. týden

Vydáno: 13.11.2011 07:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Martin sice první sníh nepřivezl, nicméně hudební novinky už chumelí. Seal se vrátil k soulu, Richard Müller k Ivanu Táslerovi, Oceán k počtům, LeAnn Rimes ke coververzím a Kabát do hal. S druhotinou se hlásí Pixie Lott, Andrea Bocelli si zazpíval v Central Parku, R.E.M. rekapitulují a hiphoppeři Defuckto budou triumfovat.

Pokud se v pondělí 14. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Seal - Soul 2 (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: elektronika / soul / dubstep

Seal - Soul 2
Před třemi roky vydal Seal album soulových coververzí "Soul" a tento žánr a práce na jeho přípravě ho zaujaly natolik, že se k němu nyní opět vrací. Pokračování dostalo jednoduchý a logický název "Soul 2" a stejně jako v případě předchůdce na něm opět spojil síly s producentem Davidem Fosterem s tím rozdílem, že tentokrát ho v tom nenechal samotného. O prostor na albu se musel podělit s Trevorem Hornem, který již produkoval některá z předcházejících Sealových alb. Nahrávalo se ve studiích v Londýně a v Los Angeles. Seal tedy opět vybíral ze soulových kousků ze sedmdesátých let, konkrétně z repertoáru třeba Marvina Gaye, Billa Witherse, Ala Greena nebo Teddyho Pendergrasse. Krátký sampler k "Soul 2" poskytl zpěvák na svém webu.


Tip týdne

Richard Müller - Ešte (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Richard Müller - Ešte
Je to chvíle, co Richard Müller představil elektronické album "Už", a ještě kratší doba, co jsme psali o kompilaci "Komplet", přesto je zpět s další novinkou. Ta dostala příznačný název "Eště" a ti, kteří mají rádi takové hity jako "Spočítaj ma", "Už asi nie si" a "Nahý", tedy album "01", se mají na co těšit. Po deseti letech od vydání této desky se totiž Richard Müller opět spojil dohromady s Ivanem Táslerem z IMT Smile. Všechny texty skladeb si čerstvý padesátník Richard Müller napsal sám, zatímco Ivan Tásler je autorem hudby a producentem celého alba. Sám si práci na "Eště" velmi pochvaloval: "Byla to asi nejsvobodnější spolupráce, jakou jsem do teď jako producent absolvoval. Dostal jsem od Richarda několik skvělých textů a volnou ruku při skládání, výsledkem je toto album." První ochutnávkou je singl "Útek", který uslyšíte na zpěvákově webu.


Kabát - Banditi di Praga turné 2011 (Pink Panther Design)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Kabát - Banditi di Praga turné 2011
Kabáti odjeli na jaře turné k desce "Banditi di Praga" čítající sedmnáct koncertů po České a Slovenské republice. Jak už je to u teplické skupiny zvykem, dočkáme se i záznamu jednoho z koncertů, tentokrát toho z pražské O2 areny. Kabáti se zde vrátili do centrálního pojetí koncertů uprostřed stadionů a arén. Obraz zaznamenali na šestnáct kamer v rozlišení full HD a především zvuk byl pořízen prostorově tak, aby mohl vzniknout (mimo standardního stereo PCM) i autentický dojem z koncertu ve formátu 5.1. Zvuk, který s kapelou mixoval již "dvorní" zvukař Milan Cimfe, tak nevznikl uměle ve studiu, ale byl tak zaznamenán. Použité fotografie k tomuto projektu jsou z několika koncertů. Největší obrazový materiál obsahuje kniha, která je součástí limitované edice, což je tisíc exkluzivních boxů, ve kterých je 2DVD, 2CD, kniha s fotografiemi a plakát. Obal k těmto nosičům graficky vytvořil Martin Zhouf. Ukázky z tohoto DVD formace nahrála na svůj YouTube.com kanál.


Defuckto - Triumf (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hip hop / rap

Defuckto - Triumf
Po nedávném comebacku se tuzemská formace Defuckto hlásí o slovo s další nahrávkou. Deska s titulem "Triumf" je nástupcem loňské nahrávky "Deja Vu" a příznivci domácí hiphopové scény ji označují za jedno z nejočekávanějších alb. A nejen proto, že touto deskou má formace upevnit svou znovu navrátivší pozici na scéně. Na novince najdete totiž také řadu vážených hostů. Za zmínku stojí určitě současná slovenská hiphopová hvězda majk, trojnásobná slavice Misha nebo newyorský rapper Nironic. Z rádií a televize můžete znát první singl a videoklip k songu "Reality Show". Pokud jste ho ještě neviděli, můžete to napravit návštěvou YouTube.com, kde najdete ještě další songy. Ostatní ochutnávky včetně jedné z novinkových "Dokud neodpadnem" si můžete poslechnout na Facebooku formace.


Pixie Lott - Young Foolish Happy (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / soul / electropop

Pixie Lott - Young Foolish Happy
Dvacetiletá britská zpěvačka a textařka Pixie Lott se už svým prvním singlem "Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)" řádně provětrala britský žebříček, ovšem "jen" šesté místo debutu "Turn It Up" už mohlo být menším zklamáním. Nyní vydává jeho nástupce "Young Foolish Happy" a jistě by ráda zaútočila alespoň na stupně vítězů. Pomoci jí k tomu má především čtrnáct písniček a pak také několik hostů. Vedle rappera Tinchyho Strydera, amerického zpěváka Martyho Jamese a dalšího rappera Pusha T je bezesporu tím nejvýraznějším hostem Stevie Wonder. I jeho jméno potvrzuje tvrzení samotné Pixie Lott, že novinka je stále popové, ale přesto o něco soulovější album. Videoklipy k prvním dvěma singlům nahrála Pixie na svůj web.


Kids In Glass Houses - In Gold Blood (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: poprock / alternativní rock

Kids In Glass Houses - In Gold Blood
Velšská rocková formace Kids In Glass Houses se po roce hlásí o slovo s novou deskou. Nahrávka "In Gold Blood" je jejich v pořadí třetí kolekcí a posluchačům přináší jedenáct nových songů. Vzhledem k tomu, že jinde ve světě se fanoušci odlehčeného poprocku těší z desky už od prázdnin, můžeme klidně věřit hromadě pochvalných recenzí. Většina médií totiž nahrávku hodnotila nadprůměrně a kritici ji nazvali jako "vyzrálou a více orientovanou na rock". Jestli mají pravdu, posuďte sami prostřednictvím ukázky z alba na MySpace.com formace.


LeAnn Rimes - Lady And Gentlemen (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: country

LeAnn Rimes - Lady And Gentlemen
LeAnn Rimes se nikdy coververzím nebránila a stejně tomu je i na jejím novém albu "Lady And Gentlemen". Už název v sobě ukrývá, že v případě této nahrávky půjde o určitou specialitu. Pod slůvkem Lady hledejte samotnou LeAnn a za oním Gentlemen naopak její mužské kolegy. Americká countryová zpěvačka totiž tentokrát zašátrala v repertoáru svých kolegů, skoro by se dalo říct i klasiků tohoto žánru. V síti jí uvízla jména jako Merle Haggard, Kris Kristofferson, Wylon Jenings, John Anderson, Freddy Fender nebo Vince Gill. Jeho jméno se objevuje navíc i v kolonce producent. Aby toto album nebylo přece jen čistě pánská záležitost, ač v ženském vydání, přihodila ke dvanácti klasikám i své dvě novinky. Videoklip k jedné z nich, jež dostala název "Give", najdete na jejím webu a ochutnávku jedné z coververzí "Swingin'" naopak na MySpace.com LeAnn Rimes.


Obří reedice Mötley Crüe

Kapely osmdesátých let zažívají dnes opět velký boom a ani američtí Mötley Crüe nejsou výjimka. Právě proto míří na pulty velká reedice téměř všech nahrávek, které kapela během své třicetileté historie vydala. Můžete se tak těšit na klasické i limitované edice desek "Too Fast For Love", "Shout At The Devil", "Thearte Of Pain", "Girls, Girls, Girls", "Dr.Feelgood", "Motley-Crue", "Generation Swine" a "New Tattoo". Ve výčtu ovšem chybí zatím poslední nahrávka "Saints Of Los Angeles", která vyšla před třemi roky. A co že rozšířené edice od vydavatelství EMI přinesou? Některé z nich si budete moct koupit ve vinylovém vydání s šestnáctistránkovým bookletem a všechny budou k dostání v CD verzi s pětistránkovým bookletem. Podrobnější informace ke všem mutacím najdete na stránkách vydavatelství Roadrunner Records.


Andrea Bocelli - Concerto: One Night In Central Park (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: opera / vážná hudba / klasický crossover

Andrea Bocelli - Concerto: One Night In Central Park
Toskánský tenorista Andrea Bocelli se 15. září zařadil mezi hvězdy jako Bruce Springsteen, Barbra Streisand, Simon & Garfunkel či Garth Brooks, kteří uspořádali volný koncert v newyorském Central Parku. Vzhledem k jedinečnosti vystoupení nebude překvapením, že z něj byl pořízen záznam, který nyní vychází pod názvem "Concerto: One Night In Central Park", a to hned v několika podobách: na CD, jako DVD či Blu-ray nebo v kombinaci CD a DVD. Andrea Bocelli si k tomuto vystoupení pozval i řadu hostů. Onen večer po jeho boku zazpívali a zahráli Céline Dion, Tony Bennett, Bryn Terfel, sopranistky Any Maríe Martínez a Pretty Yende, trumpetista Chris Botti, kanadský producent a klavírista David Foster a houslistka Nicole Benedetti. Za zády mu stál Westminsterský symfonický sbor pod vedením Joea Millera a o orchestrální doprovod se postarala Newyorská filharmonie pod taktovkou Alana Gilberta. Během koncertního programu Bocelli představil především nejznámější operní árie, které proložil například "Amazing Grace", filmovou "The Prayer" a pochopitelně nevynechal ani "New York, New York". Oficiální trailer tohoto titulu naleznete na zpěvákově webu.


Motörhead - The Wörld Is Ours Vol. 1: Everywhere Further Than Everyplace Else (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / metal

Motörhead - The Wörld Is Ours Vol. 1: Everywhere Further Than Everyplace Else
Kromě Mötley Crüe potěší fanoušky pravověrného rocku také legendární Motörhead. Nachystali "The Wörld Is Ours Vol.1: Everywhere Further Than Everyplace Else", DVD se záznamem živého vystoupení, rozhovory a "těmi nejlepšími momenty", jak uvádí oficiální tiskové prohlášení. Milovníky rockové muziky ale potěší nejvíc právě živák. Jedná se o záznam koncertu z Chile v Teatro Caupolican z 9. dubna letošního roku. O jeho režii se postarali Banger Films a Sam Dunn, kteří mají na svědomí také dokumentární a koncertní sety "Iron Maiden Flight 666" nebo "Rush: Beyond The Lighted Stage". Příslušný trailer najdete na YouTube.com.


Laura Pausini - Inedito (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / latin pop

Laura Pausini - Inedito
Dva roky nebylo o italské zpěvačce Lauře Pausini slyšet. Nyní se ale vrací s albem "Inedito", které má být velmi odlišné od těch předchozích. Novinku, která vyjde jak v italské, tak ve španělské verzi, totiž tentokrát skládala doma v klidu a ovlivnilo ji hodně stylů; nejvíce asi rock. Proti těmto tvrzením jde ovšem složení jejího autorského týmu, které zůstává neměnné - Paolo Carta, Niccolò Agliardi, Cheope a Daniel Vuletic. Při nahrávání se k Lauře připojilo i několik hostů. Tím nejznámějším je pravděpodobně další italská zpěvačka Gianna Nannini a dalšími jsou kytarista Ivano Fossati a sestra Laury Pausini Sylvia. Desku představuje zpěvačka v sampleru na svém YouTube.com kanálu.


Oceán - 2 ¾ (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Oceán - 2 ¾
Oceán si s názvy desek hlavu nelámou: Jejich novinka "2 ¾" navazuje na předchozí desku "2 ½" a dokonce vychází i ze stejných písní. Ty zde ale doplňují další nové songy a nově natočené písně z původního repertoáru, které nyní prošly úpravou pro interpretaci v podání Jitky Charvátové. Zpěvačka je už stálým členem obnovené sestavy skupiny, jež natočila další novinky. Už na jaře se třeba prezentovala novým singlem "Odlesk tvůj" a ten taky zařadila na živák "Roxy".


R.E.M. - Part Lies Part Heart Part Truth Part Garbage 1982-2011 (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

R.E.M. - Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982-2011
Dne 21. září obletěla svět ona nemilá zpráva, že R.E.M. ukončili svoji kariéru. Posledním albem tohoto tři desítky let světově slavného souboru by mělo být "Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage, 1982-2011". Ve čtyřiceti písních tato kompilace přibližuje kariéru kapely vůbec poprvé v celé šíři, neboť spojuje nahrávky obou nahrávacích společností, u nichž R.E.M. za svoji kariéru působili. Berry, Buck, Mills a Stipe napsali k tomuto kompilačnímu albu průvodní text, ale to není vše. Najdete zde také tři nové písně, které R.E.M. dokončili až po posledním studiovém albu "Collapse Into Now": "A Month Of Saturdays", "We All Go Back To Where We Belong" a "Hallelujah" byly natočeny letos v létě, symbolicky v městě Athens, kde skupina svoji kariéru započala, s producentem Jacknifem Leem. Celou kompilaci si můžete poslechnout již nyní prostřednictvím portálu npr.org


Slash - Made In Stoke (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hard rock

Slash - Made In Stoke
Ještě než vyjde dlouho slibovaná druhá sólovka Slashe, bývalého kytaristy Guns N' Roses a současného člena Velvet Revolver, můžeme se těšit alespoň na živák "Made In Stoke". Na fanoušky čeká záznam koncertu z Victoria Hall, kde společně se zpěvákem Mylesem Kennedym Slash vystoupil 24. července. A bude na výběr z formátu na DVD nebo na Blu-ray disku. Set přináší celkem osmnáct kousků a tři další songy, které ten večer zazněly jako přídavky. Pro samotného kytaristu má živák obrovský, až symbolický význam. "Čekal jsem na to strašně dlouho, až se mi skoro zdálo, že to bude nemožné," uvedl.


Zuzana Navarová - Dávný příběh (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk

Zuzana Navarová - Dávný příběh
K třicátému výročí založení skupiny Nerez vycházejí v těchto dnech hned dvě novinky. O titulu "V Orlové a v Betlémě" se dočtete níže a nyní představíme unikátní album Zuzany Navarové "Dávný příběh". Tato deska obsahuje dosud nepublikované nahrávky této české zpěvačky z let 1977 až 1985 z archivu Československého rozhlasu Hradec Králové. Najdete na ní několik jejích písniček, dále pak různé lidové písně z Čech, ale i z Maďarska. Zajímavé jsou také dvě ruské dumky, které zpívá Zuzana v originále, tedy rusky.


David Deyl - Zásah (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

David Deyl - Zásah
Debutové album "Hlavolam" dovedlo Davida Deyla k úspěchu v českých hudebních anketách, především tedy v kategorii typu objev roku. Na tento úspěch by nyní rád navázal i s druhým počinem "Zásah". Na jeho vzniku se podílel poměrně početný tým, jehož lídrem je především producent Daniel Hádl, který nahrávku mixoval, aranžoval a je i autorem dvou skladeb. Většinu písniček si ale napsal David sám, o texty se podělili stejně jako na debutu Jana Rolincová a Tomáš Staněk, nově potom Magdalena Drsová a Ondřej Ládek známý jako Xindl X. Mezi dalšími členy týmu pak nechybí někdejší člen doprovodné kapely Ewy Farné kytarista a producent Marcus Tran, Pavol Hubinák z Veneer a Creative Music House, kytarista Jaroslav "Jarmut" Gabriel z Krucipüsku, aranžmá smyčců měl na starosti David Solař a ve skladbě "Nikdy víc" zaslechnete i rap Marpa. Jak se povedlo celý tento tým sladit, zjistíte díky ukázkám a videu na stránkách vydavatelství Supraphon.


Inekafe - Právo na šťastie (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Iné kafe - Právo na šťastie
Dlouho předlouho čekali fanoušci slovenské skupiny Inekafe na její šestý studiový počin. Od vydání doposud posledního "Bez udania dôvodu" uplynulo osm let a čekání končí nyní deskou "Právo na šťastie". Její název, jak bývá u této kapely zvykem, je odvozen od jedné ze skladeb, která se na ní nachází. Celkem obsahuje čtrnáct novinkových songů včetně prvního singlu "Ani minutu", ve kterém si zahostovala jiná slovenská parta Polemic a který můžete slyšet na MySpace.com formace. Velmi netradiční bude ovšem křest tohoto CD. Odehraje se v Boeingu 737, ve výšce zhruba šest a půl kilometru, přibližně někde nad Vysokými Tatrami.


Bonus - Náměstí míru (Starcastic a Deadred)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hip hop

Bonus - Náměstí míru
Skoro přesně rok po debutu "Konec civilizace" vydává Martin Hůla aka Bonus svoji druhou desku nazvanou "Náměstí míru". Na rozdíl od koncepčního předchůdce vznikalo nové album - podle Bonusových slov - docela nenápadně. Začalo to pokusy s mikrofonem, kterým se normálně zvučí činely, přes myšlenky na EP a v srpnu byla hotová deska. Nahraný materiál produkoval a smíchal Tomáš Karásek (aka MMtm, Gargle&Expel), zatímco inspiraci ke zvuku dal Bonusovi publicista Michal Nanoru. Výslednou podobu ale ovlivnil také producent Gaex a řádka hostů: houslistka Barbara Barros, zpěvák David Volenec (Prince Of Tennis, Colorfactory), jazzový kontrabasista Lukáš Kytnar, banjista Fanda Holý (Kojoti), na steel kytaru hraje zvukař Ondřej Ježek (OTK, Gurun Gurun), producent debutu Pe.Klo (Komunisti) nahrál kytaru, ukulele natočil Marek Čulen a v neposlední řadě se na albu mihne herečka a zpěvačka Johana Švarcová (Kazety). Do jedné skladby přispěl v netradiční poloze i americký rapper Lushlife - nahrál mandolínu a vokály. Stream celé kolekce si můžete poslechnout na Bonusově facebook.com.


Nerez - V Orlové a v Betlémě (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk

Už při představování archivní nahrávky Zuzany Navarové "Dávný příběh" jsme naťukli druhé album Nerez, kterým slaví třicáté výročí, tedy CD "V Orlové a v Betlémě". Album "Nerez v Betlémě" už fanoušci skupiny jistě znají, ale kdo ho nemá, bude určitě příjemně překvapen. Zuzana, Vítek a Zdeněk "pouze" zpívají české, moravské a slezské koledy, a to za doprovodu takových muzikantů, jako jsou Ivan Ženatý, Radůza nebo Jakub Waldmann. Druhý disk obsahuje záznam koncertu "Nerez v Orlové" z roku 1985, tedy jeden rok před vydáním debutového LP "Masopust.


Dále vychází:

Artrosis - Imago (Mystic Production)
As I Lay Dying - Decas (Mystic Production)
Autumn - Cold Comfort (Mystic Production)
Buika - En Mi Piel (Supraphon/Warner Music)
Daniel Barenboim - A Portrait (EMI)
Diabolske Husle - Folklooor (Universal)
Frank Sinatra - Best Of The Best (EMI)
Frank Sinatra - Best Of The Best/Ltd (EMI)
Grateful Dead - Europe '72 (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Herbert Gronemeyer - Schiffsverkehr Tour (DVD) (EMI)
Herbert Gronemeyer - Schiffsverkehr Tour (BluRay) (EMI)
Hooligans - Best Of (EMI)
Ivan Kusnjer - Rarity české opery (Supraphon)
Ivan Wernisch - Kominické lodě (Supraphon)
Jiří Suchý - Blues pro tebe (Universal)
John Lennon - Imagine Special Vinyl Edition (vinyl) (EMI)
Kmetoband - Len to najlepšie (EMI)
Kylie Minogue - Aphrodite Les Folies/Lt (BluRay) (EMI)
Martyr - Circle Of 8 (Mystic Production)
Miles Davis - Miles Davis 1986-1991 The Warner Years (Boxset) (Supraphon/Warner Music)
Milking The Goatmachine - Clockwork Udder (Mystic Production)
Mortal Sin - Psychology Of Death (Mystic Production)
Nemesea - The Quiet Resistance (Mystic Production)
Rammstein - Mein Land (singl) (Universal)
Republic - Miert, Maga Bohoc ? (EMI)
Různí - Angel Voices:Magic Of Castrati (EMI)
Různí - Best Of Dance 4/2011 (Universal)
Různí - Cello Meditation (EMI)
Různí - Happy Feet Two (soundtrack) (Sony Music)
Schubert - Winterreise (EMI)
Smashing Pumpkins - Gish (EMI)
Smashing Pumpkins - Siamese Dream (vinyl) (EMI)
Smashing Pumpkins - Siamese Dream (EMI)
Šmoulové - Šmoulové (EMI)
Stormzone - Zero To Rage (Mystic Production)
Tchaikovsky - Nutcracker / Ltd (EMI)
Tine Thing Helseth - Storyteller (EMI)
Tschaikowsky - Pathetiqe-Meisterwerke (EMI)
Věra Špinarová - Zlatá kolekce (Supraphon)

NÁZORY
  • Novinky emailem? (Karel, 13.11.2011 19:19) Reagovat

    Proč mi přestaly chdit nové desky do emailu? Nic jsem neodhlašoval, byla to dobrá služba...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Ryan Gosling a Mark Ronson předvedli "I'm Just Ken" živě na Oscarech. Pomohl jim i Slash (13.03.2024 16:29)
- Video: Slash, Brian Johnson z AC/DC a Steven Tyler z Aerosmith si střihli klasiku "Killing Floor". Láká na bluesovou desku (09.03.2024 08:34)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Michal Prokop si na Krásný ztráty Live pozval Richarda Müllera (15.02.2024 17:29)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Billie Eilish Rush Mirai Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu