"Bang Bang"! Jessie J, Ariana Grande a Nicki Minaj jsou za alfa samice

25.08.2014 15:02 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Tanec, reklama na sluchátka a dravé holky - tak by se dal ve zkratce shrnout nový klip dámského trojlístku Jessie J, Ariana Grande a Nicki Minaj k singlu "Bang Bang". Hit z dílny Maxe Martina (respektive jeho část) všechny hlavní aktérky předvedly v noci na vyhlášení cen MTV Video Music Awards. A protože železo se má kout, dokud je žhavé (což momentálně zejména díky pohyblivým kyčlím Nicki a jejímu následnému rozepnutému zipu je), klip byl představen hned vzápětí.

Písnička, která je občas srovnávána s další úspěšnou ženskou spoluprací "Lady Marmalade", měla celkem jasný úkol: vrátit Jessie J po nepříliš úspěšné druhé studiovce "Alive" do popředí hitparád, což se jí také povedlo. Ani doprovodné video si proto nehraje na žádnou dramatickou zápletku a disponuje přímým tahem na bránu. Dámy jako by se v něm navzájem trumfovaly, která z nich slízne nálepku alfa samice - k vidění jsou proto přiléhavé oblečky, pouliční tanečníci nebo velkolepý přílet v helikoptéře slečny Minaj, oděné do leopardí minisukně. Na závěr se ale všechny hrdinky sejdou a rozjedou společnou párty na střeše.

"Bang Bang" je dobrý hitparádový reprezentant, i když není od věci podotknout, že s tou vervou mohla děvčata přece jen trochu brzdit, jelikož může písnička v některých pasážích působit až ukřičeně. To je však jen malá výtka k jinak kvalitně odvedené práci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY