Ivan Král vydá po dvanácti letech nové album

01.08.2014 13:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Legendární hudebník Ivan Král ohlašuje velký comeback. Před pár dny podepsal smlouvu s vydavatelstvím Warner Music a již v září se můžeme těšit na jeho novou desku, která vyjde po dvanáctileté pauze od vydání alba "Photoalbum".

"Smlouva se spolupracovníkem Patti Smith, Iggy Popa, Davida Bowieho, ale třeba i U2 se nepodepisuje každý den," komentuje celou událost ředitel vydavatelství Vladimír Kočandrle a dodává, že deska, která se bude jmenovat "Always", vyjde již v polovině září.

Kolekci dvanácti písní zkomponoval Král sám (kromě jedné výjimky, na které spolupracoval s Donem Swinkerathem) a všechny songy otextovala jeho životní partnerka a manažerka Cindy Hudson. Několik písní už hudebník stihl otestovat v rámci svých vystoupení na festivalu Benátská noc a v Malostranské Besedě, celý repertoár ale představí až na podzimních koncertech, jejichž termíny budou v nejbližší době ohlášeny.

Aby toho Král, jenž na albu slibuje rockovou i baladickou polohu, neměl v rámci svých aktivit málo, již brzy se můžeme těšit i na jeho autobiografickou knihu, kterou před časem se Cindy dokončil. Ta se v prodeji objeví pod názvem "Bloc To Rock".

,


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY