- musicserver.cz">

Kytarista metalových Accept: "To nejlepší nás teprve čeká!"

06.07.2014 09:54 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Accept - Blind Rage
© facebook interpreta
Německá heavy metalová formace Accept má pro své fanoušky připravené nové album "Blind Rage", které se má na pultech obchodů objevit v polovině srpna. Nač se mohou posluchači těšit, přiblížil v nedávném rozhovoru kytarista Wolf Hoffmann: "Necheme být zbytečně odlišní. Chceme to být my, znít jako Accept!"

"Spousta z nových skladeb vznikla na základě riffu. Při skládání nás musí ta prvotní melodie pohltit. Třeba v kouscích '200 Years' nebo 'Dying Breed' jasně uslyšíte ty 'staré dobré' Accept. Máme teď silnou sestavu a cítíme se jako v počátcích naší kariéry. To nejlepší nás teprve čeká!" dodává hudebník. Kromě těchto písní čítá deska dalších devět songů a pro fajnšmekry bude připravená limitovaná edice s DVD, jež obsahuje záznam z uplynulého turné k předešlé nahrávce "Stalingrad". Pod článkem si nezapomeňte pustit ukázku v podobě pilotního singlu "Stampede".

Tracklist alba je následující: Stampede, Dying Breed, Dark Side Of My Heart, Fall Of the Empire, Trail Of Tears, Wanna Be Free, 200 Years, Bloodbath Mastermind, From The Ashes We Rise, The Curse, Final Journey.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY